Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ryanair-mietteitä

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 8. huhtikuuta 2010

Ryanair-mietteitä

Kuuntelen juuri parhaillaan sitä, kun radiotoimittajat valittaa siitä, miten huono lentoyhtiö Ryanair on. Tämä johtuen siis siitä, että tänään uutisissa sanottiin, että Ryanair suunnittelee hankkivansa kolikkolukolla toimivia vessanovia. Jotenki tää uutinen kuulostaa kerran jo kuullulta..

Mää oon lentäny Ryanairilla kaks matkaa- Linzistä Lontoon kautta Glasgowiin ja takaisin, sekä Tampereelta Bremenin kautta Lontooseen. Jos en nyt kovin paljon valehtele, niin näiden kahden matkan hinnaksi koitui Ryanairilla yhteensä 22 euroa. Korostan vielä, yhteensä.

Ja voin kertoa, että ei tullut mielen viereenkään valittaa. Vaikka onhan se tietty vähän tylsää jos matkustaa jonkun kanssa, että joko yrittää rynniä koneeseen ensimmäisten joukossa, tai vaihtoehtoisesti jännittää josko saataisiin viereiset paikat, kun paikkanumeroita ei jaella.

Ehkä se kyyti ei oo sitä kaikkein pehmeintä, mutta voin kertoa että ei se sitä ollu myöskään AirBalticilla (tosin halpalentoyhtiö sekin). Meikän kokoinen persjalka mahtui kuitenkin vallan mainiosti ja mukavasti istuskelemaan aina sen reilun tunnin kerrallaan, mitä nuo matkat on vaatinu. Eikä se vessan maksullisuuskaan kovin suuria tunteita herätä. En käy koskaan lennolla vessassa (en edes seittemän tunnin lennolla Lontoosta Nykiin).


En kyllä usko että kenellekään tulee mielen viereen valittaa, jos kädessä on muutaman euron maksanut piletti. Ja jos tulee, niin siinä vaiheessa taitaa olla aika kahtsahtaa peiliin.


Ps. Mun reisbakiertue jatkuu. Tänään suuntaan Ouluun, käyn vähän tuomaroimassa ja kirjoittamassa muutaman jutun, ja sunnuntaina kohti Helsinkiä. En kuitenkaan ehi täällä kovin kauaa homehtua, kun maanantaina pitää olla aamuseitsemältä HKI-Vantaan kentällä Ruotsiin lähdössä. Ja ei, en oo menossa Tukholmaan, vaan työmatkalle Uumajaan ja Skellefteåhon. Siitä lisää myöhemmin.

Tunnisteet:

1 kommenttia:

8. huhtikuuta 2010 klo 16.01 , Blogger Karim kirjoitti...

Niin sitä vaan dumpataan mies homeiseen Helsinkiin!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu