Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ensimetrit Miamissa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Ensimetrit Miamissa


Kuuma sää jatkui myös Floridassa, kun paineltiin kohti Miamia. Majoituttiin Miami Beachilla sijaitsevassa South Beach hostelissa, mikä oli melekoisen nappivalinta. Nukuskeltiin kaheksan hengen dormissa, missä oli ekana yönä kaverina joku israelilainen jätkä, ja seuraavana päivänä se lähti ja saatiin olla loppuaika keskenämme, mikä kyllä oli ihan mukavaa.

Voin muuten kertoa, että fiilis oli melekoisen siisti ko Miamin pilvenpiirtäjät alkoi lähestyä ja Juhon DJ-boksista alkoi soida Will Smithin Miami. :D Vielä siistimpää oli kun saatiin Big L parkkiin, kamat hostellihuoneeseen ja päästiin oikeasti tutkimaan huudeja.Rantsu oli melko lähellä hostellia joten ei oltu kävelty ko vähän aikaa, niin rantsu tuli vastaan. Ismo heitti Jannelle dollarin haasteen, en nyt muista tarkalleen mitä siihen sisältyi mutta yllä oleva kuva antanee hieman osviittaa.

Rantsulla oli niin siistin näköistä, että ei voinu muuta ko ihailla ja kyyläillä ympäriinsä. Oltiin ostettu päivällä aiemmin Karimin kanssa snorkkeli ja kahet uimalasit, joten Karim kävi vähän testailemassa niitä. Aiemmin päivällä oltiin myös käyty heittämässä talviturkit Coco Beachilla, joten meikäläinen jätti uikkarit kotia ja jäin katteleen ko muut snorklaili menemään.

Luonnollisesti ko me oltiin rantahengailemassa alako satamaan vettä. Ja luonnollisesti alako myös ukkostaan ja salamoida, kuten huomaatte ylemmästä kuvasta. Oon ehkä enemmän ylypiä tuosta ylläolevasta kuvasta ko mistään muusta!
Eka Miami-ilta piti siis sisällään rantafiilistelyä, muiden suorittamia uintireissuja ja pimeällä rannalla kävelyä. Kyllä kelpas noissa maisemissa!

Translation: These pictures are from our first evening in Miami Beach. That place is awesome!

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

13. kesäkuuta 2013 klo 22.51 , Blogger Kea kirjoitti...

kivoja kuvia!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu