Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mondoa ja messua

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 19. tammikuuta 2010

Mondoa ja messua

Maanantai lähti käyntiin melkoisella kasalla jännitystä, sillä harjoittelun lisäksi aloitin myös treenaamisen Helsingissä. Painelin aamulla siis kympiksi Kulosaareen A-lehtien toimitukseen, ja eka päivä alkoi melko laiskasti. Etsiskelin vähän eri toimitusten yhteystietoja matkaopas-buffia varten, ja oikoluin kolme viini-lehden juttua, joista rehellisesti en tajunnut juuri mitään, joten korjausehdotuksetki jäi melko laihoiksi. Meikäläinen ei siis mikään viinin ystävä ole, koskaan kun en kahta maistelukertaa lukuun ottamatta ole viiniä juonut.

Treenitki meni sitten illalla aivan mainiosti, se on ihan sama että mikä maa ja mikä kaupunki, kunhan laji on sama niin kaikki menee hyvin. Ja porukka vaikuttaa ihan mahtavalta, ei paljo tarvinnu reunalla yksikseen seisoskella, kun heti tuli porukkaa jutteleen ja toivottaan tervetulleeksi. Me like. :)

Tänään oli onneksi harjoittelussa vähän fiksumpi päivä. Ideoin juttuja maaliskuun numeroon, siinä meni oikeastaan koko päivä. Huominen enää ja sitten alkaakin jo matkamessut! Odotan kyllä tosi innolla mimmoinen tapahtuma on kyseessä. Just tuossa bussimatkalla Karimin kans puhuttiin, että vois kattoa josko jostain sais hyvän messutarjouksen vaikka viikonloppureissulle, joka voitais kevään aikana toteuttaa. Se jää nähtäväksi!

Sain myös napata tänään mukaani Mondon uuden version Lontoo-matkaoppaasta, joka julkaistaan vasta matkamessuilla. Se tulee tarpeeseen, jos kevään aikana piipahdetaan tuossa sateisessa kaupungissa!


Kuulin myös pari päivää sitten, että kaverini Miia, jonka kanssa reissasin aika reilusti viime keväänä, pääsi harjoitteluun Brightoniin! Se taitaa osoittaa yhä enemmän siihen suuntaan, että tuossa saarivaltiossa on siis aivan pakko käydä tulevan kevään aikana, ja sitä pakkoa lisää se, että toinenki mussukka on vaihossa viereisellä saarella Irlannissa.

Jännää!

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

20. tammikuuta 2010 klo 12.56 , Blogger Karim kirjoitti...

Mies maksaa

 
20. tammikuuta 2010 klo 16.11 , Blogger Sanna kirjoitti...

Vitsit, huippuu et töissä ei oo menny pelkästään kahvinkeitoksi, jeij!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu