Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viimeinkin asiaa!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 22. marraskuuta 2010

Viimeinkin asiaa!Ah, ja viimeinkin! Saatiin nyt lyötyä lukkoon ens hiihtoloman suunnitelmat. Mietittiin pitkään, onko meillä varaa tähän mutta tultiin siihen tulokseen että ON ja varattiin lennot. Beirutiin! Jes! AirBalticilla oli eilen viimeinen päivä tarjouslennoille, ja saatiinkiin yllättävän edullisesti lennot, kahdelta 426 euroa Helsinki-Beirut. Mukaan tulee vain käsimatkatavara, mutta se ei menoa haittaa.

Ei vissiin oo mikkään hullun kuuma Beirutissa tuolloin, mutta onpahan ainaki lämpimämpää ku täällä. Ja ilmainen majoitus (ja sapuska) on aina aika kovia juttuja! Lisäksi tehtiin niin, että otettiin menomatkalle aika löysä vaihtoväli, ja sitä kautta päästään käymään myös Riiassa, ja en oo ikinä käyny siellä! Eli nyt sitten olisin mielissäni jos joltaki irtoais jotain vinkkejä, mitä kannattaa yheksän tunnin aikana tehä siellä?

Nyt alkaa tän lentovarauksen tiimoilta hullu säästäminen, ja menot pitää laittaa minimiin. Eli siis joululahjat lienee tän vuoden ainoa hankinta (no okei, yhtä lentoa vielä mietin!).

Translation: Yesterday evening we booked flights to Beirut. We'll be there on 5.3.-12.3. Hooray!

Tunnisteet:

4 kommenttia:

22. marraskuuta 2010 klo 14.17 , Blogger samira kirjoitti...

oivoi, näitä tekstejä ku luen nii tulee kauhea ikävä Libanoniin.:(
Toinen vanhemmista on kotosin sieltä :)

 
22. marraskuuta 2010 klo 16.29 , Blogger Inka kirjoitti...

Kannattaa ehottomasti sitte lähtä! Kun nuo lennotki on niin edullisia nykyään. :)

 
24. marraskuuta 2010 klo 8.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei kun sä varaat noita lentoja vaihdoilla, niin onko sulla joku konsti millä saat just noita pitempiä vaihtoja joissain kohteissa? Ku tuntuu että omalla hakutavalla antaa vaihdot aina mahd. lyhyellä vaihtoajalla :/

 
24. marraskuuta 2010 klo 17.08 , Blogger Inka kirjoitti...

Anni, AirBalticin sivuilta liput ostaessa sen vaihtovälin pystyy valitseen jos on monta vaihtoehtoa. Varmaan muutenkin jos varaa jonkin lentoyhtiön omilta sivuilta, ja molemmat lennot on samalta yhtiöltä, niin voi tehdä. Ainaki muistaakseni samalla tavalla pysty valitseen Czech Airlinesin sivuilta.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu