Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Asiakas 1 - VR 0

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 13. tammikuuta 2011

Asiakas 1 - VR 0

Viimekeväisestä jatkuvasta Oulu-Helsinki-välin junamatkailusta ja VR:n töppäilystä, hidastelusta ja yleisestä huonosta kohtelusta tympääntyneenä olenkin paukutellut henkseleitäni tässä pari päivää kuultuani jotain hyvinkin mukavaa.

En oo ihan varma mitkä seuraukset tällä on, että kirjoittelen tästä ihan näin julkisesti internettiin, mutta jospa kaikki yhdeksän lukijaani osaisivat pitää suunsa sen verran supussa, etteivät kävisi juoruamassa meikästä valtion rautateille.

Nyt kun salassapitosopimukset on tehty, voin kertoa teille, mitä kuulin kavereiltani: VR:ää on sittenkin mahdollista huijata, ja aivan rehellisestikin vielä! Tässä tuleekin mitä mainion vinkki kaikille Oulusta Helsinkiin matkaaville, nyt korvat hörölle!

Vaihe 1: Tee päätös Helsinkiin matkustamisesta, ja mene junayhtiön sivuille. (Tämä toimii vain jos lipun ostaa netistä!) Klikkaa etusivun "laajennettu haku"-linkkiä

Vaihe 2: Valitse lähtöpaikaksi Oulu, saapumispaikaksi Kajaani. Valitse Pendolino ainoaksi junaksi, jota suostut käyttämään

Vaihe 3: Hykertele tyytyväisenä, kun eteesi napsahtaa lippu jonka mukaan matka Oulusta Kajaaniin kestäisi kolmetoista tuntia ja rapiat päälle, sisältäen kolmen tunnin vaihtoajan tikkurilassa. Opiskelijahinnaksi lipulle 18,90 euroa.

Näin meille tarjotaan siis upea mahdollisuus matkustaa Oulusta (melkein perille asti) Helsinkiin puoleen hintaan. Oon ite menossa ens viikolla Helsinkiin, ja oonki harmitellu aivan todella kovasti sitä, että tämä Kajaani-juna on perillä vasta iltapäivällä viideltä, kun mun pitää olla jo aamupäivästä. En siis tällä kertaa pääse vielä kokeilemaan tätä. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan ja kertomaan, miten kävi.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

13. tammikuuta 2011 klo 17.08 , Anonymous päisky. kirjoitti...

:D :D :D

 
15. tammikuuta 2011 klo 10.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

loistavaa! itse juuri kotiuduin VR:n sponsoroimalta taksimatkalta Oulusta Kajaaniin :) voi talvi minkä teki.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu