Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Miamipuuhastelua

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 25. kesäkuuta 2011

Miamipuuhastelua


Joko alkaa palmukuvat kyllästyttää? :) No mua ei, eikä myöskään palmut. Ne tosin luultavasti loppuu tässä parin viikon sisään sillä aletaan pikkuhiljaa olla reissun puolivälissä, ja tsekkasin äsken facebookista että tänään on juhannuskin! Tällä hetkellä me ollaan New Orleansissa mutta koska muutamalta päivältä on jäänyt vielä tarinat kertomatta, kerron tästä kaupungista myöhemmin. Postaukset on olleet viime aikoina tosiaan melekoisen kuvapainotteisia, sillä kirjoitteluun ei oo hulluna ollu aikaa. No nyt on ruhtinaalliset kymmenen minuuttia, joten tässä siis vuorostaan lisää tarinaa Miamista!
Rossailtiin Miamiin niin kovaa, että ehdittiin jo ekana illalla fiilistellä rantsua. Mentiin sinne suoraan unien jälkeen, mutta jätän uikkarikuvat julkaisematta niin ei vielä paljastu, mitä jokapäiväinen hampurilainen on urheilullisille vartaloillemme saanut aikaan. Rantsun jälkeen ihailtiin Miami Beachin Art deco-aluetta, mikä koostuu siis pastellinvärisistä taloista. Koska oli aivan helkkarin kuuma ja eipä niitä talojen maalejakaan jaksa tuntikausia pällistellä, päätettiin lähtä ajeleen, sillä eihän sitä ollukaan tullu vielä rossailtua tarpeeksi!

Ei tiietty ollenkaan minne suunnata, joten suunnattiin Miamin downtowniin. Siellä näky mielenkiintoisia uskonnollisia yksityiskouluja ja jotenkin mutkan kautta päädyttiin jonnekin luonnonpuistoon. Koska Yosemite on vielä edessä ja sisäänpääsymaksu oli hyvinkin suolainen, päädyttiin kierteleen vaan  parkkipaikan puistossa, mikä seki ehti aiheuttaa kylmiä väristyksiä. Ihasteltiin liskoja ja pikkuhämähäkkiä, kunnes pojat pongas päänsä yläpuoleltaan jättihämähäkin! Voin kertoa että lähettiin hippulat vinkuen. Sitä ennen Juho ehti esittää Jeesusta.

Rossailun ja hämispakokauhun jälkeen palattiin takaisin Miami Beachin turvallisiin ötökkävapaisiin ympyröihin. Mentiin taas ihaileen art decoa, ja löydettiin samalla puoli litraa jätskiä mieheen ja naiseen. Kyllä löysi paikkansa. Ikävää oli, että siellä tuli semmoinen fiilis että nyt se on nähty. Miami Beach oli aikamoinen turistirysä, ja mua paremmin tietävän vertasivat sitä etelän lomakohteisiin. Eli eipä niihinkään tartte enää mennä. Mutta jos biletys ja rantaelämä houkuttaa niin Miami Beach on oikea valinta, sillä oikeastaan muuta tekemistä siellä ei ole. Itse Miamista mulla ei oo hulluna sanottavaa, sillä oltiin siellä niin vähän.


Lisää palamukuvia! Jee! Tylsän Miami-päivän jälkeen otettiin suunnaksi Key West. Siellä meille oli varattu snorklausreissu elävän korallin seassa. Sehän meni hyvin siihen asti ko meikän piti hypätä laivasta mereen, snorkkeli meni täyteen merivettä ja muistin että en ookaan mikään maailman paras uimari. Uiminen meniki sitte lillutteluksi ja viimeistään siinä vaiheessa ku kuulin et alla on hai olin aivan vähän paniikissa. Uskalsin kaks kertaa kattoa  veden alle, mutta pojilla tuntu olevan hauskaa. Ja saatoin mää nähäki vilauksen niistä koralleista, joten ei menny ihan hukkaan!! Laivamatka takas oli kuuma, ja mulle jäi melekosen kivat rusketusrajat, jotka siinä vaiheessa helotti mukavasti kirkkaanpunaisena. Nyt se on onneksi jo vähän ihmisemmän näköinen.Koska Key West oli vielä pahempi turistirysä kuin Miami Beach, käytiin vaan sukeltelemassa ja paineltiin takas autolle. Onnistuttiin ottamaan viimein ryhmäkuva Big L:n kanssa, joten ei ollu turha reissu. Mutta nyt mun pitäis olla jo autossa kohti seuraavaa destinationia, joten tämä jää tähän. Lisää sitten illalla!

Tunnisteet: ,

5 kommenttia:

25. kesäkuuta 2011 klo 16.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

yäää näyttää niin ihanalta lämpimältä määki tahon :)!! Ja oisitteha teki vähä voinu bilettää Miamissa =) nojoo ehkä parempaa tekemistä..

 
25. kesäkuuta 2011 klo 21.28 , Blogger Laura kirjoitti...

Noni! Nyt sain luettua kaikki Nykin jälkeiset tekstit ja aah!! Enookadeenookadeeee! siis toi kolikkopesula! :D Ja palmut ja kaikki! Vauuu! Ihania, hassuja kuvia. Täydellistä jenkkikuumeeseen. :)

 
26. kesäkuuta 2011 klo 5.48 , Blogger Inka kirjoitti...

Anonyymi: Pakko myöntää että poitsut käviki pilettämässä, mutta ei ne ollu loppujenlopuksi päässy juuri mihinkään sisään joten se siitä. Onneksi on alaikäisiä matkassa. :D

Laura: Noniin nyt vaan sitä teijän tulevaa reissua suunnitteleen niin ehtii riittävän hyvin paneutua. :D Kolikkopesula oli kyllä meikän suokkari, toivottavasti niitä tullee etteen vielä.

 
26. kesäkuuta 2011 klo 6.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aijaa :D hihii. Mikä on ollu siisteintä tähän mennessä? t. anonyymi = Salla :P

 
26. kesäkuuta 2011 klo 15.29 , Blogger Inka kirjoitti...

:D Aijaa! Nooooo siisteintä on ehkä tää ajaminen, ko on niin huippuja maisemia ja ne vaihtelee kovasti!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu