Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mermaid Eloise

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 7. elokuuta 2010

Mermaid Eloise

Meikäläinen rakastaa karkkia! Aina ko oon jossain uudessa maassa missä en oo käyny haluan painella ensteksi aina ruokakauppaan, ja siellä karkkihyllylle!


Munsta on hullun kiva tsekkailla kunkin maan karkkitarjontaa, ja ostaa kavereille tuliaisina niitä kaikkein överimpiä karsoja (tähän lisättäköön, että sellaisia, joita en ikinä ostais itelle ja popsis naamaan, sori vaan kaverit). Jostain syystä en hulluna lämpene karsakaupoille, vaan mielummin ostan karkkini mahollisimman isoista marketeista, joissa on ne parhaat valikoimat.


Lempparijuttuja on tähän mennessä ollu ainaki itävallan suklaa (MILKA!) ja englannin toffee. Myös ameriikasta löyty melkoisen maukkaita maustettuja toffeita (ainaki banaanitoffee oli yllättävän hyvvää). Niija Libanonista ostettiin turkkilaisia suklaapatukoita, ne muutamat ekat oli hyviä, sitten ei ennää maistunukkaan.


Kuvassa näkyvät karsut on ostettu Brightonin Morrisonilta, paketissa oli neljä tuommosta tuubia ja hintaa oli muistaakseni alle 70 penceä. Nuohan on käytännössä värjättyä sokeria mutta en kuitenkaan voinu vastustaa. Tuossa syömisessä meneeki sitten vähän aikaa..

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu