Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ympäri Aasiaa mä lentelen..

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 16. elokuuta 2011

Ympäri Aasiaa mä lentelen..


Vai miten se nyt menee, ollaanko nyt Aasiassa vai Euroopassa? Tällä hetkellä ainakin Euroopan puolella, mutta onneksi täältä pääsee hetkessä niin halutessaan Aasiaan. Eli terveisiä siis Turkista! Täälläkin on kuuma, muttei onneksi yhtä kuuma kuin Beirutissa. Eilen lennettiin tänne MEAlla ja voin kertoa että oli aikamoisen positiivinen yllätys! Ootin jotain samansuuntaista konetta kuin Oulu-Helsinki-välillä liikennoivä Blue1, mutta astuessani lentomasiinaan koin melkoisen yllätyksen.

MEA lentelee nimittäin Beirut-Istanbul-väliä samanlaisella koneella ku Finnair HKI-NYC-matkaa. Joten kahdeksan penkin levyisen penkkirivistön lisäksi mua ilahdutti tämä:


Lentohan kesti tietenki sen reilut puolitoista tuntia joten edes kokonaista leffaa en ehtiny kattoa, mut ainaki yhen jakson sinkkuelämää. Outoa tosin oli että meille ei missään vaiheessa jaettu kuulokkeita, mutta olin onneksi kaukaa viisas ja olin pakannu omat kuulokkeet mukaan. Harmi että noissa vehkeissä on stereopistokkeet, joten kuuntelin kaikki ohjelmat sitten vaan toisella korvalla. No, niin käy joskus.

Lento meni muutenki mukavasti, joten voin suositella MEAa lämpimästi kaikille! Eipä sillä että se kauheesti liikennöis muuten ku Beirutista mut jos sattuu kohille niin ainaki meikästä oli ihan mukava kokemus. Ja alta voitte stalkata sitte lentokoneannoksesta kuvan, aattelin nyt alkaa dokumentoida niitä muistoksi jälkipolville!

Kaks pallopäätä menossa Istanbuliin pikkusen mielissään
Pari sämpylää, ja tuo suklaan näkönen juttu oliki taateli. :(

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu