Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kaksikielinen matkahaaste

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

perjantai 30. marraskuuta 2012

Kaksikielinen matkahaaste

Näitä on näkynyt nyt jo aika monessa blogissa, ja tähän soppaan survaisen minäkin lusikkani, matkustelusta kun siinä on kyse! Mua ehkä vähän häiritsee se että kysymykset on englanniksi ja vastaukset tulee suomeksi, mutta ehkä kestän. Koittakaa kestää teki!

Start by adding one photo here that describes you as a traveler and challenge other bloggers do the same, but the trick is that they must guess where your photos was taken at -to their blog post!


Tässä sitten se mysteerikuva, minä reissussa kuten päädyn melkein joka ikisessä reissussa olemaan: takana tosi monta talsittua kilometriä, nokka aivan jäässä, takki märkänä, fiilis korkealla sen vuoksi että tuntikausien sade on viimein lakannut (ja minähän olen ne tunnit käyttänyt sateessa kävelemiseen), ja katuruokaa nokan edessä, siitäkin mielissään. Mutta kuka arvaa missä tää kuva on otettu? Saa arvata kommenttilootaanki, ellei innostu tekemään tätä haastetta. :)

Scariest airline flown? En oo oikiasti lentäny millään niin huonolla yhtiöllä, että oikiasti pelottais. Kerran tais Ryanairin kyydissä vähän hirvittää, joten vastataan se. Kaikki jotka on sillä menny tietää kyllä että se on ihan iisi.

Favorite city/country/place? Nojoo, toistan vähän ittiäni mutta niinhän se on että se on Lontoo ja NYC tasoissa, ei oo tullut vastaan näitä kahta voittanutta... Vielä!

Most remote corner of the globe visited? En oo käyny missään hirviän kaukana, joten mun vastaus on San Francisco. Eipä tuntunu hullun eksoottiselta, heinäkuussa oli niin kylmä että olis pitäny olla talvitakki, eli kotoisat oli tunnelmat!

Solo traveler or group traveler? Kaverin kanssa tai ryhmässä, ehottomasti. Porukalla tehdyt reissut on ihan mahtavia, samoin kun matkustellaan kaverin kanssa vaikka kaksistaan. Mää en todellakaan oo se tyyppi joka yöpyy yksin hostellissa ja hengaa common roomissa tutustuen uusiin kavereihin ympäri maailmaa. Ehkä pitäs opetella.

Worst place to catch a stomach bug? Haha, omasta kokemuksesta voin valitettavasti sanoa että se on balkanilainen yöjuna! Sitä ruokamyrkytystä en unohda koskaan, eikä varmaan unohda meidän kanssa samassa hytissä matkustanut keski-ikäinen nainenkaan!

First culture shock experience? Huh, aika paha. Se tuli varmaan kun olin 15 vuotta ja matkustin ekan kerran Venäjälle. Kulttuurishokkia oli yli-iiläiselle tietty se likaisuus ja rähjäisyys mitä oli kaikkialla, mutta myös se älytön ystävällisyys ja vieraanvaraisuus, mitä tuntemattomat ihmiset meitä kaikkia kohtaan osoitti.

Where would you buy a second home/retire? Arvaako joku.. No Nykistä ostaisin nyt heti toisen kodin jos olis muutama miljoona ylimääräistä! Sinne en ehkä eläkepäiviä jäis kuitenkaan viettämään, vaan niissä puuhissa lähtisin jonneki palmun alle, ehkä jopa Jenkkilän sisällä. Vaikka oonki kova suunnittelemaan, niin tuonne asti en oo vielä elämää ehtiny suunnitella...

Tää oli aika kiva, tehkää teki ja linkatkaa sitte tänne niin voin tulla kurkkimaan!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu