Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kirje joulupukille

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

perjantai 23. marraskuuta 2012

Kirje joulupukille

Rakas Joulupukki,

hirmu kiltin vuoden jäkeen uskaltaudun pitkästä aikaa toivomaan joululahjoja oikein listan muodossa!
Marimekon kamat on sen verran ihania, että on oikeastaan ihan sama mitä sieltä tuot jos käyt siellä vierailulla. Esimerkkinä voisin haluta vaikkapa söpön Kolo -paidan, kirkkaita jalallisia sukat makkaralla -laseja tai pikkuruisia valkoisia Oiva -kulhoja. Myös Iittalan omenanvihreät pienet Kastehelmi -lautaset ilahduttaisivat, samoin kuin essu, esimerkiksi tämä Finlaysonin Coronna -essu, joka pitäisi roiskeet loitolla kokatessa. Lisäksi olisi kiva saada jotain ihanaa shampoota ja hoitoainetta, kuten vaikkapa The Body Shopin herkullisen tuoksuista banaani -sarjaa.

Marimekon isot Oiva -lautaset kaipaisivat lisää kavereita, samoin kuin pienemmät Siirtolapuutarha -lautaset. Erityisiin herkutteluhetkiin olisivat nuo sukat makkaralla -kulhot täydellisiä. Jos suurehko lottovoitto on sattunut joulupukin kohdalle, voisin toivoa myös muhkua Fjällrävenin Nuuk -parkaa, mutta muussa tapauksessa taidan alkaa säästää siihen itse.
Ja eihän joulu ole mitään, jos paketista ei löydy lempparikarkkeja: DaimiaSusu -palojaToffifee ja lakudumleja. (Kuvalähteet linkeissä.)

Lisäksi toivon rauhaa Lähi-itään, Pohjois-Korean diktatuurin kaatumista, hyvää terveyttä ja työpaikan säilymistä tulevalle vuodelle. Eihän oo liikaa pyydetty...?

Rakkain terveisin,
Inka

Ootteko te jo kirjoittanu joulupukille? Mitä löytyy listasta? (Kertokaa, mulla on nyt hirveän itsekäs olo tämän jälkeen, joten helpottais tietää mitä muut toivoo...)


Ps. En saa mainoslinkeistä yhtään pennosta, mutta lisäsin ne postaukseen ihan vain joulupukkia auttaakseni.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu