Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Airberlinin siivillä

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 15. marraskuuta 2012

Airberlinin siivillä


Lennettiin Berliiniin punavalkoisilla siivillä, sillä bongasin meille superedulliset lennot airberliniltä. Lennot maksoivat tosiaan 80e/naama/menopaluu, mikä oli mun mielestä tosi hyvä diili, varsinkin kun huomioidaan, että airberlin tituleeraa itseään nykyään täyden palvelun lentoyhtiöksi eli siis matkalaukun saa laittaa ruumaan ja lennolla tarjoiltavasta sapuskasta ei tarvitse maksaa. 

Ostin lennot muistaakseni joskus syyskuussa, eli paria kuukautta aikaisemmin. Olin pitkään jo tsuumaillu noita lentoja ja monesti näytti siltä että noihin halpoihin hintoihin kuuluu vaan semmosia lentoja, mitkä lähtee Helsingistä joskus kuudelta aamulla ja paluulento sitten joskus 11 aikaan yöllä. Nyt kuitenkin osui munkki kohdalle, sillä meidän menolento lähti iltapäivällä ja paluulento aamuyhdeksältä, just nappiin siis. :)

Mutta mennään siihen tärkeimpään elil lentokoneruokaan:

Sikahodari se oli, vaikka nimi saattais uskotella että tuo lihaa muistuttava asia olis nautaa. Sikaa se silti oli, ja jäi syömättä.

Paluumatkalla kanelimuffinssi, ei muuta.
 Jos totta puhutaan niin sapuskat oli vähän köyhiä. Toki ei kannata välttis noilla lennon hinnoilla valittaa, mutta silti vähän kävi mielessä että ootteko tosissanne. Lentoemoilla oli tarjolla kahdenlaista sapuskaa, makeaa ja suolaista, mistä sai sitten valita mieleisensä. Menomatkalla oli vaihtoehtoina tuon sikahodarin lisäksi pikkupussi keksejä, paluumatkalla muffinssin lisäksi näkkäriä. Päätin palatessa pelata varman päälle ja ottaa sen, missä ei varmastikaan ole sikaa. Ja oli se ihan hyvää, ei siinä mitään.
Lennot meni muuten tosi hyvin. Paluumatkalla osattiin varautua ja otettiin omia eväitä mukaan, jotka tosin mussuteltiin jo lentokentän penkillä. Lennon aikana Karim tarttui mun jo läpi lukemaan Leiri 14 -kirjaan, ja mää kaivoin reissuläppäristä lempileffan, jota seuratessa meni makiasti paluulento.

Airberlinillä piti tosiaan tehä lähtöselvitys etukäteen netissä, eli boarding passit oli mukana jo mennessä lentokentälle. Se oli tosi kätevää, vaikka meidän pitikin viedä matkalaukut erikseen baggage dropiin, mutta eiköhän se kuitenkin silti ollut nopeampaa kuin jos että check-inin olis tehny lentokentällä. Matkatavaraa sai tosiaan tuossa edullisimmassakin hintaluokassa laittaa ruumaan 23 kiloa, mikä oli ihan hyvä, kun Karimin laukku painoi paluumatkalla 22,6 kiloa. Ostettiin vähän tuliaisia...

Oon lentäny airberlinillä kerran aikaisemmin, 2009 kun menin vaihtoon. Nyt se oli ihan yhtä hyvä ku sillon, paitsi ehkä vähän heikommilla sapuskoilla. Sillon tosin olin sen verran masentunut ja itkuinen että en tainnu syyä mittään, vaikka kovasti yrittivätkin tarjota. Mutta joo, noilla lentohinnoilla suosittelen lämpimästi. :)

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

16. marraskuuta 2012 klo 10.08 , Blogger Nana kirjoitti...

Aattelin vielä kommentoida vaikka varmaan tiedätki, että Airberlinillä lentoruuat riippunee lennon pituudesta! Esimerkiksi välillä Berliini-Madrid saa 'kunnon ruuan', mun tapauksessa tarjolla oli kasvispastaa ja välipalaksi suklaata :)

 
16. marraskuuta 2012 klo 22.36 , Blogger Inka kirjoitti...

No vähän hyvä että ne ei pelkillä muffinsseilla ruoki porukkaa kaikilla lennoilla, hyvä siis kuulla tuo. Ihan järkeenkäypää että tietysti tarjoillaan pidemmillä lennoilla paremmat sapuskat, mutta ei paljon käyny mielessä kun vaahtosin noista muffinsseista... Kiitti siis kommentista! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu