Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Synttärifiilistelyä

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 20. marraskuuta 2012

Synttärifiilistelyä

Kukkuu, täällä kirjoittelee 25-vuotias Inka! Tänä aamuna heräsin kun kännykkä piippasi onnittelutekstiviestiä iskältä. Sitä seurasi Karimin aamuäänenkarhea onnittelulaulu, ja muutenkin aivan loistava päivä! Aivan ensimmäiseksi aamulla sain suuren mutta kevyen paketin, josta paljastui mun pitkään haikailema pääsuoja, kyllä nyt kelpaa ottaa turpaan.

Kymmeneltä sain ensimmäisen vieraan, kun ystäväni Marjo saapui aamiaiskakkukesteille! Karimilla alkoi mun yllätykseksi koulu vasta puolenpäivän aikaan, joten kahviteltiin sitten kolmestaan, oikein isosti. Kävin eilen ostamassa juhlaa varten Marimekon jouluisia Sanna Annukan suunnittelemia kahviservettejä ja uuden kynttilän, ja paluumatkalla varastin naapurin pihlajapuusta pari oksaa kynttilää koristamaan. Oli kuulkaas komeaa!Tarjolla oli mutakakkua kermalla ja marjoilla, maailman parhaita suklaakeksejä, mustaherukka-kookostryffeleitä, Saksasta tuotua Milka -suklaata, hunajapaahdettuja manteleita ja tummaa suklaata. Kyllä sillä sai päivän käyntiin. Neljän teekupillisen jälkeen pidettiin vielä Marjon kanssa pieni marttakerhosessio, kun kaivettiin kudelmat kasseista ja pistettiin puikot sauhuamaan! Mulla on nyt todella kiire, sillä meidän liiton lehti on menossa kohta painoon ja päätoimittajana mutta on miljoona hommaa tekemättä. Berliinistä kun palattiin, päätin etten käytä aikaa kutomiseen vasta kuin lehti on painossa, joten tuommoinen ylimääräinen käsityöhetki oli enemmän kuin toivottu!

Marjon lähdettyä paneuduin sitten siihen lehden tekoon. Järjestin työhommat niin, että mulla oli tänään vapaapäivä joten sain sitten käytettyä nuo muutamat tunnit tehokkaasti kirjoitteluun.

Neljän maissa sain taas vieraita, kun lisää mahtavia tyttöjä tuli kahvittelemaan. Sain misuilta superkauniin paketin, mistä paljastui sitten kauan odotettu ja toivottu lahja! Taisin nimittäin joskus kolme päivää sitten sanoa Karimille, että voisi ostaa mulle joululahjaksi Marimekon mustavalkoisen tasaraitapaidan. No, mulla taitaa olla ystäväpiirissä meedioita, sillä Karim joutuu keksimään lahjaksi nyt jotain muuta!
Tässä esittelen kahta saamaani synttärilahjaa, ja olen niistä hurjan mielissäni, samoin kuin kaikesta muustakin, mitä tänään sain, kaikki kaksi onnittelulaulua mukaan luettuina.

Ja kaiken lisäksi tämän päivän treenien veto meni ehkä parhaiten ikinä! Fiilis oli mahtava ja kaikilla tuntui olevan hauskaa mutta pidin huolta että treeni oli myös kehittävää, jes!

Miten kiva paikka tuo facebook muuten on näin synttäripäivänä? Oon joka vuosi hurjan mielissäni siitä, miten moni mua muistaa juhlapäivänä erityisesti, kun joukossa on aina niitä todella vanhoja tuttavuuksia joiden kanssa ei ole enää vuosiin ollut tekemisissä. Parasta! Ja vielä parempaa on se, että juhlahumu jatkuu huomenna. Aivan mahtavaa on olla niin kiireinen, että synttäreitä täytyy juhlia ainakin kahtena päivänä. :)

Tunnisteet:

8 kommenttia:

20. marraskuuta 2012 klo 22.46 , Blogger Jaana kirjoitti...

Oon erilainen ja onnittelen sua facebookin sijaan täällä! 25 on hieno ikä, paljon onnea Inka! :)

 
20. marraskuuta 2012 klo 23.42 , Blogger Herra Sulhanen kirjoitti...

Onneksi olkoon!

 
21. marraskuuta 2012 klo 8.20 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti Jaana! Eiköhän tästäkin selvitä ilman ikäkriisiä.. :)

 
21. marraskuuta 2012 klo 8.21 , Blogger Inka kirjoitti...

Jee kiitti!

 
21. marraskuuta 2012 klo 8.57 , Blogger Ulla kirjoitti...

Onnea munkin puolesta vielä täälläkin "kotifoorumissa" :) Vähän mua nauratti tuo sun synttärilahja:

"josta paljastui mun pitkään haikailema pääsuoja, kyllä nyt kelpaa ottaa turpaan."

xD Te urheilijat ootte kyllä oma rotunne, hihihi :)

 
21. marraskuuta 2012 klo 9.41 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti Ulla!! Haha en ihmettele jos naurattaa, onhan tuo vielä kaiken lisäksi harvinaisen urpon näköinen kapine, mutta turvallisuus ennen kaikkea! Karimin lahjassa oli myös toinen osa, mutta sen aika on ens viikolla, en vaan malta odottaa!! :)

 
21. marraskuuta 2012 klo 14.56 , Blogger Ninni kirjoitti...

Onnea hei ! :) sun blogia lukiessa mulle tulee yleensä joko nälkä, tai matkakuume. Tai molemmat. Toi mutakakku näyttää niiin hyvälle!

 
21. marraskuuta 2012 klo 15.28 , Blogger Inka kirjoitti...

Haha! Päivän parhaat naurut tais irrota tuosta sun kommentista! :DD Kiitos onnitteluista, ja suosittelen mutakakkua satanolla, se on niiiiiin hyvää!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu