Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lentotarjouksia ennen veronpalautuksia

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 29. marraskuuta 2012

Lentotarjouksia ennen veronpalautuksiaPakko vinkata parista lentotarjouksesta! Nyt on nimittäin joulukuun alkuun asti aika hyviä tarjouksia niin AirBalticilla kuin Norwegianilla. Harmittaa meleko paljon, että en ite pysty niitä vielä käyttämään, mutta aattelin vinkata teille!

Norwegianin lennoissa alkaa näkyä jo rahastuksen makua, sillä monien kohteiden kohdalla noita tarjoushintoja on vaan tyyliin neljänä päivänä kuukaudesta, ja tarjous koskee tietty ainoastaan menolentoja, paluulennoista saakin sitten pulittaa melkoisesti enemmän. Mutta jos joustoa ja kärsivällisyyttä riittää, saa sieltä varmana halvat lentoliput! Niiden tarjoukset on voimassa 3.joulukuuta asti, mutta taitaa jäädä multa tällä kertaa ostamatta. Haaveilin vähän noita Lontoo -lentoja mutta en silti raskinu, en löytäny hyviä!

AirBaltic taas yllätti positiivisesti. Niiden Super Saver -alennusten lentoja voi ostaa tarjoushintaan jopa syyskuun loppuun asti, eli periaatteessa voisin ostaa nyt 5. joulukuuta mennessä kaikki ens kevään lennot. Siellä oli tosi hyviä tarjouksia, esimerkiksi Wieniin pääsis 130 eurolla Helsingistä (siis menopaluu), mutta mun ens vuoden matkustuskuviot on vielä sen verran auki, että en uskalla ostaa vielä mitään lentoja, pah!

Mää tyydyn vaan katteleen noita Helsinki-NYC -välisiä lentoja, jotka on kyllä vielä niin törkeän kalliita että taidan ootella ihan rauhassa että hintalappu tippuu ainakin sen pari sataa euroa. Enkä muuten pitäny minnään niitä norjalaisen NYC -lentoja. Siellä kun pitää olla matkalaukku ruumassa ja sapuskaa nokan edessä, tulee se heleposti jopa kalliimmaksi kuin esimerkiksi Finnairilla lentäminen.

Tunnisteet:

9 kommenttia:

29. marraskuuta 2012 klo 11.48 , Blogger Nana kirjoitti...

Mä lensin NYCiin AirBerlinillä ja olin tyytyväinen. Lennot makso edestakas joku 500-550€ (buukkasin paluumatkan tosin vasta myöhemmin), matkaan sisälty matkalaukku, ruuat ja viltit :) En nyt tiiä onko tästä vinkistä mitään hyötyä, mutta aattelin kertoo silti :D

 
29. marraskuuta 2012 klo 21.34 , Blogger Inka kirjoitti...

:) Mää katoin noiden hintoja ja oon sen verran aikasena vielä liikkeellä että aivan hirveitä on hinnat vielä. Pitää malttaa vielä vähän oottaa!

Ja kiva kun jaat kokemuksia, tietääpähän ainaki että mitä sisältyy. :)

 
30. marraskuuta 2012 klo 11.58 , Blogger Nana kirjoitti...

Niin tosiaan vasta joskus helmi-maaliskuussa muistaakseni buukkailin toukokuun lopun lennon! ja siitä ehkä kuukautta myöhemmin paluulennon heinäkuun loppuun, että aika viime tipassa olin liikenteessä :)

 
30. marraskuuta 2012 klo 12.00 , Blogger Nana kirjoitti...

Tajusin just et mun viime kommenttikin tais olla samaan lentoyhtiöön liittyen, en silti työskentele niille ja muillaki lentoyhtiöillä on tullu lenneltyä, heh :D

 
30. marraskuuta 2012 klo 21.41 , Blogger Inka kirjoitti...

Joo me ollaan menossa vasta elokuussa eli oon ihan säälittävän ajoissa. :D

Heh joo huomasinkin että oot kommentoinu peräkkäin AirBerlin -jutuilla, mutta mikäs siinä. :)

 
30. marraskuuta 2012 klo 22.38 , Blogger Lindsay kirjoitti...

Minkähintasia lentoja oot NYCiin nähnyt? Mekin ollaan jo lentoja katseltu, mutta ollaan katsottu American Airlinesiltä, sillä kun sais kaikki lennot somasti samasta paikkaa... Ku aiotaan siis lentää Helsinki-NYC-Las Vegas-Miami-Helsinki ja paluukin taitaa tapatua väkisinkin NYCin kautta... Alle 1000e maksoi tuo pompsi per naama! Joko Norwegianin NYC lennot on tulleet myyntiin? :o

 
30. marraskuuta 2012 klo 22.57 , Blogger Inka kirjoitti...

No ne mitä oon nyt löytäny on ollu jotain reilu 700e Helsingistä ihan hirviän pitkällä välilaskulla. Aika halvalla oot kyllä löytäny lennot!! Mun pitänee ootella vielä muutama kuukausi että nuo hinnat laskee, tosin elokuussa onki varmasti kalliimpaa lentää kuin esimerkiksi syyskuussa. Me toivotaan että löydetään joku hyvä diili Finnairin lennoille, sillä onhan se kätevää lentää ilman välilaskuja Helsingistä, kun on se Oulu-Hki -lentokin. Meillä pitää kans kattoa lento Nykin ja Vegasin välille, mut sen aika on sitten myöhemmin, varmaan valkataan joku jenkkien sisäinen halpalentoyhtiö.

Ja joo, norjalaisen nykin ja bangkokin lennot on tullu myyntiin jo joku aika sitten, mut ainakin mitä mää katoin niin ei ne kovin halvaksi tuu kun Oslosta tai Tukholmasta lähtee eli sinne pitää eka päästä ja sit tietty matkatavarat maksaa, ja kuka nyt vois nykkiin lähtä ilman ruumatavaraa. :D Mutta pitänee pitää silmät auki jos tulis jotain tarjouksia!

 
30. marraskuuta 2012 klo 23.14 , Blogger Lindsay kirjoitti...

Kävinkin heti kurkkaamassa nuo Norwegianin lennot, mutta ei ne kyllä halpoja olleet! Syyskuuksi oli Finnairilla suorat lennot muistaakseni 550e menopaluu Helsingistä, ainakin jossain vaiheessa, että ei paha :) Mutta te tosiaan olette menossa elokuussa, joten voi olla kalliimmat. Pitää varmaan tuossa alkuvuodesta jo lennot ottaa, ettei jäädä nuolemaan näppejä :) American airlinesilläkin joutuu maksaa ruumaan menevistä tavaroista, joten se nostaa hieman hintoja :/

 
1. joulukuuta 2012 klo 9.59 , Blogger Inka kirjoitti...

Joo kävin äsken kattomassa niin meidän halutuille päiville maksaa Finnairilla yli 800 euroa Helsingistä! Tuntuu ryöstöltä kun oon joskus lentäny Oulusta Nykiin ja takas alle 500 eurolla. Pitänee vissiin olla joottamassa sitten niitä Hullujen päivien lentotarjouksia, ellei nuo tuosta laske...

Mää oon muuten kans katellu AA:n lentoja, ja niillä on joissain Nykin lennoissa välilasku Chicagossa, en kyllä tajua mitä järkiä. Jos otatte semmosen niin kantsii varautua siihen, että teidän ruumatavarat pitää heittää turvatarkastuksen läpi välilaskun aikana, joten aikaa menee tuhottomasti! Kaveri myöhästy kerran lennolta kun ei ollut muistanut huomioida tuota.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu