Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Silmänruokaa, tai sitten ei

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 6. joulukuuta 2012

Silmänruokaa, tai sitten ei



Tein eilen hodareita, ei menny ihan niinko römssöössä. Tekkiin samoja jo toista kertaa enkä siltikään saanu noista yhtään houkuttelevamman näkösiä. Tai no, viime kerralla ei ollu leivinjauhetta niin taikina ei kohonnu yhtään, mulla oliki sitten edessä pyöreähköjä lettuja misä oli keskellä nakki. Niinko joku joskus sano, että ei se mee sillain että ko tekee ite niin saa just semmosen ko haluaa, vaan ko tekee ite niin saa just semmosen ko sillä hetkellä sattuu tulemaan.

Mutta oli ne ainaski hyviä! Ja onneksi on Felixin sokeritonta ketsuppia (ok, siinä on kyllä maissitärkkelystä). En oo käyttäny ketsuppia varmaan vuoteen mutta nyt taas voi, jes!

Mahtavan makuiset hodarit

4 munanvalkuaista
4 dl juustoraastetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl mantelijauhoja
12 nakkia

Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää kaikki muut aineet varovasti kääntelemällä niin että taikina pysyy edelleen kuohkeana. Annostele lusikalla pellilla 12 kekoa, iske nakit päälle ja nostele niiden päälle vielä pienet keot taikinaa. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia eli niin kauan, kunnes hodarit ovat saaneet vähän väriä.

Jos joku tekkee ja saa kauniimpia niin ei tarvi saa tulla leuhottaan! Ps. Miks kananakkien pitää olla niin kalliita ja miks ne pitää piilottaa sinne stokkan nakkitiskin pimeimpään nurkkaan?

Huippua itsenäisyyspäivää!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

6. joulukuuta 2012 klo 14.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei se ulkonäkö vaan se maku! Hyviä ne oli ainaki sillon viimeksi :D

-Tytti

 
7. joulukuuta 2012 klo 8.19 , Blogger Inka kirjoitti...

Jep! Maun puolesta onnistu taas mutta olishan se kiva jos sapuska näyttäis vähänkään houkuttelevalta. No, pitää treenata kovasti! :D

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu