Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kylmyyttä pakoon villataloon

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kylmyyttä pakoon villataloon


Suuntasin keskiviikkona ensimmäisenä aamulla kohti Somerset Housea. En ollu koskaan käyny siellä, mutta tiistaina jaettu Time Out London -lehti kertoi, että siellä aukeaisi keskiviikkona Wool House -villanäyttely. Artikkelissa mainittiin ihana tekstiilisuunnittelija Donna Wilson, ja se sai meikämimmin liikkeelle. Tai no, pääsyy oli kyllä se hillitön viima mikä lontoolaisilla kaduilla puhalsi, ja halusin hakeutua lämpimään sisätilaan, mutta Wilsonin upeiden luomuksien ihastelu houkutti myös aika lailla.

Somerset House oli mahtava. Ihmettelin vaan, että miksi en ollu koskaan aikaisemmin käyny siellä. Suurella sisäpihalla seistessä oli vähän semmoinen unenomainen fiilis, että sitä saattoi olla missä tahansa, mulla tuli vähän Wienimäinen fiilis siinä seistessä.


Aluksi kävin tsuumailemassa brittiläistä villakulttuuria esitteleviä huoneita. Mielenkiintoisin oli ehkä tuo yllä näkyvässä kuvassa oleva nurkkaus, missä oli villakankaista valmistettuja fiinejä brittipukuja. Vaikka ompelen jonkin verran itsekin, oli nuo kaava- ja muut jutut meikäläiselle aikamoista hepreaa.

Noiden sivistävien huoneiden jälkeen päästiin itse asiaan, eli suunnittelijoiden sisustamiin huoneisiin:Fiilistelin noita upeasti sisustettuja valtavan korkeita huoneita ja mietin, että paljonkohan pitäisi olla pätäkkää, että tuommoisen huoneen saisi Lontoosta ja tulin siihen tulokseen, että luultavasti sen verran, että  meikämimmi voi semmoiset unohtaa.

Vähän aikaa huoneita ihasteltuani olin pyörähtää pyllylleni, sillä muutaman sisustajan joukkoon oli valittu myös suomalainen Anne Kyyrö Quinn, jonka luomus on tuo väreillä ilotteleva, noista yllä olevista keskimmäinen kuva. Saman suunnittelijan rahi muuten vilahti Sinkkuelämää -leffassa, jes!

Sitten päästiin asiaan, eli sokerina pohjalla oli Donna Wilsonin supersuloinen lastenhuone:Iiks, en kestä! Tämän vierailun jälkeen oli pakko käväistä lähimmässä John Lewisissä hiplaamassa Wilsonin tyynyjä, mutta 60-70 punnan hinta sai mut jättämään tyynyt vielä kaupan hyllylle. Ehkä sitten joskus.


Wool House on esillä Somerset Housessa 24. maaliskuuta saakka, eli melko lyhyen ajan. Lisätietoa kamppiksen nettisivuilta.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

19. maaliskuuta 2013 klo 23.24 , Blogger Jenna kirjoitti...

Meinasin just kirjoittaa, että tuolla pitää käydä mut en kyllä ehdikään :/ Tosi lyhyt aika!

 
20. maaliskuuta 2013 klo 7.50 , Blogger Inka kirjoitti...

Totta, määki ihmettelin että mitä järkeä nähä noin paljon vaivaa ja pitää tuota pystyssä niin vähän aikaa.. Mut ehkä sinne on tulossa tuon jälkeen jotain vielä siistimpää!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu