Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pakkauspohdintaa kylmälle kelille

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Pakkauspohdintaa kylmälle kelille

Viime päivinä oon käyny tsuumailemassa Lontoon sääennustuksia useaan otteeseen joka päivä, ja toivonut niiden muuttuvan tai sitten lopulta olevan väärässä. Nyt nimittäin näyttää melko pahalta: 


Kun ostin lennot silloin viime vuoden puolella, olin mielissäni kärsivällisyydestäni, sillä ajattelin että se että jaksan odottaa Lontoon -matkaa maaliskuun puolelle saakka taakaa sen, että reissullani on varmasti lämmintä. No huonolta näyttää. Tällä viikolla on kuulemma ollut jopa +15 ja aurinkoista, joten aivan putkeen ei nyt mene, kun maanantaiksi luvataan räntää.

Miksi sitten kehtaan valittaa täällä kelistä, erityisesti kun Oulussa on hurjasti kylmempää (tänään oli iloiset -18)? No, jokainen reissuroosahan sen tietää, että kun kulkee ulkona tuntikausia, tuntuu se kylmä sää luissa ja ytimissä. Mullakin on luvassa tuntikausien taivaltamista Lontoon upeilla kaduilla, joten mieluiten tekisin sen tietysti ihanan keväisessä ja aurinkoisessa kelissä.

Tästä ei todella pitänyt tulla näin pitkää valituspohjustusta, joten mennään asiaan eli pakkaamiseen! Mulla siinsi haaveissa, että pääsisin testailemaan uusia reissukenkiäni tällä reissulla, mutta en ehkä uskalla pilata niitä vesi- tai pahimmassa tapauksessa räntäsateessa. 

Kenkien lisäksi mietin pitkään, mikä olisi tuolle kelille kaikkein paras takki. Oon palellu talvitakilla noissa keleissä esimerkiksi viime vuoden hiihtolomareissulla ja toissavuoden Englannin -reissulla, joten ajattelin tällä kertaa valita mukaan kevättakin, joka ei ole paksu, mutta pitää kosteuden ja tuulen kaukana kehostani. Sinne alle voin sitten heittää tarvittavan villakerroksen lämmittämään. Toivotaan että se pitää talvitakkia paremmin lämpimänä, kun kosteus tuntuu olevan se kaikkein kovimman kylmän tuoja.

Villapaitoja ajattelin pakata reissuun useampia, ja sen päälle (tai oikeastaan alle, hehheh) pakkaan silkkipaitoja, just niitä inhottavan kirjavia 90-luvun miestenpaitoja. :D Eipä niitä sieltä villapaidan alta juuri näy, joten ihanankirjavien kuosien sijaan nautin ainoastaan niiden tuomasta lämmöstä. 

Päätin olla kovis ja hylätä villahousut, sillä en sentään niin säälittävä tapaus ole, että kulkisin maaliskuisessa Lontoossa villahousut farkkujen alla. Ainoa mitä en oo vielä saanut päätettyä on se joka reissun kompastuskivi eli kengät. Mulla ei oo yhtiäkään keinonahkakenkiä, joten oon ihan hukassa että mitkä popot valitsen mukaan, kun pitäisi olla vähän vedenpitävyyttä mutta silti sitä aina kaivattua kävelymukavuutta. Eli apua!

Auttakaa, mitä te ruukaatte valita mukaanne kaupunkilomalle, kun kelit on niin kehnoja kuin Lontooseen ensi viikoksi luvataan? Erityisesti kiinnostaisi kuulla teidän kenkävalintoja!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

9. maaliskuuta 2013 klo 22.00 , Blogger Ninni kirjoitti...

Luin ensin: "pakkaspohdintaa kylmälle lenkille". Kymmenen minuutin päästä luin uudestaan ja mietin että ootko vaihtanut otsikon toiseksi...hahaha. Voi väsyneet aivoparkani.

 
10. maaliskuuta 2013 klo 7.28 , Blogger Inka kirjoitti...

Heh, aika hyvä. :D Tosin saa tulla aikamoinen ihme ennenko meikäläinen lähtee lenkkeilemään pakkasessa... :P

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu