Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kaupunki kaaoksessa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kaupunki kaaoksessa


Aamulla oli vielä nollassa ja luntakaan ei tullu vielä ihan hirviästi, mutta iltapäivällä alako jo koko Oulu olla melkoisessa kaaoksessa. Oikeastaan pystyi puhumaan jo lumimyrskystä. Nelostiellä oli kuulemma koko etelään menevä motarin kaista suljettuna, ja se näkyi ruuhkassa melkein keskustassa asti. Tuumattiin että mikäs siinä ja lähettiin kävelemällä serkkutytön luo. Harkittiin, että oltais menty tuo vajaan kilsan matka autolla tuon kauhian sään vuoksi, mutta onneksi mentiin jalan, sillä tiet oli aivan tukossa. Heh ja olishan se ollu meleko säälittävää. :D

Täytyy muuten tässä vaiheessa hehkuttaa miten mahtava päivä keskiviikko on! Meidän treenittömät päivät on keskiviikko ja lauantai, ja keskiviikkoa sitä jotenkin arvostaa niin paljon, kun saa pienen hengähdyksen keskellä viikkoa. Don't get me wrong, reeneissä käyminen on makiaa mutta niin on myös keskelle viikkoa sijoittuva rentoiluilta (joka tänään meni myös aikamoisissa syömingeissä, kiitos vaan Tytti!).

Toivotaan että huomenna olis jo kevät! Ja tsekkasin muuten just Lontoon ens viikon säätiedotuksen, on luvattu +2 ja vesisadetta...

Tunnisteet:

4 kommenttia:

7. maaliskuuta 2013 klo 0.11 , Blogger Jenna kirjoitti...

Sunnuntaiksi +3 ja RÄNTÄsadetta tänne. Meinasin just alkaa itkee. Mä tungin jo talvitakit kaappiin ja harkitsin balleriinojen laittamista jalkaan.. Et tervetuloa vaan ;)

Tosin voittaa kyllä nuo Oulun säät. Hieman on lunta!

 
7. maaliskuuta 2013 klo 7.24 , Blogger Inka kirjoitti...

Alan kans itkeä. En pijä yhtään minnään! Voi olla että budjetti kokee reissulla aikamoisen kolauksen, kun tarkoitus oli vetää minibudjetilla ja hengata vaan ulkona auringonpaisteessa tsuumailemassa mahtavia mestoja mutta voi olla että vietänki kaiken ajan shoppailemalla sisätiloissa kun keli on tuommoinen. PLaah!

 
7. maaliskuuta 2013 klo 10.14 , Blogger Ulla kirjoitti...

Ohhoh mikä lumimyrksy, mitä on kattelut kuvia blogeista. Ja moon tulossa sinne huomenna! Pöh, mulla on ikävä kevättä, mutta minkäs teet :)

 
7. maaliskuuta 2013 klo 18.24 , Blogger Inka kirjoitti...

Iiks, tervetulua! Onneksi enää ei oo myräkkä.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu