Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tienvarsimotellit, täältä tullaan!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Tienvarsimotellit, täältä tullaan!


Meidän eilinen reissun suunnitteluiltama oli varsin onnistunut, sillä saatiin päätettyä road tripin loput majoitukset eli tienvarsimotellit. Ideana oli mennä samalla tyylillä kuin viime reissulla eli varata ne kaikkein halvimmat motellit, kunnosta tai muista pikkuseikoista välittämättä. Jostain syystä hinnat on nousseet selkeästi sen viime reissun jälkeen, eikä niitä 40 dollarin motelleja enää löytynyt kuin muutama. Homma oli oikeastaan kääntynyt päälaelleen, sillä monet motellit maksoivat lähemmäs 70 dollaria huone.

Viime reissulla pysyttiin turvallisesti kahden ketjun, Motel 6:n ja Super 8:n motelleissa. Nyt varailtiin vähän muualtakin, mutta pysyttiin suurissa ketjumotelleissa, sillä yksityisiä pieniä motelleja on niin hankala löytää, ja onhan ne tietty vähän tyyriimpiäkin. Huoneethan ei mitään fiinejä noissa motelleissa ole, mutta pääasia on mukava sänky, turvallinen ja siisti huone sekä tietty se reissutunnelma, joka on tienvarsimotelleissa ihan omaa luokkaansa. Myös mahdollisuus pyykinpesuun ja motelleiden omat uima-altaat on aika hieno juttu.

Varattiin motellit yhteensä 11 yölle, ja me otetaan taas Karimin kanssa kahden hengen huoneet, eli maksetaan taas enemmän kuin muu porukka, mutta se kahdenkeskinen aika on muutenkin reissussa kortilla, joten tuo takaa sen, että nukutaan ainakin kolmasosa reissusta keskenämme. Vaikka kaivettiin halvimmat mahdolliset motellit, maksavat ne meiltä kahdelta silti huikeat 545 euroa. Tuohon on siis laskettuna huoneiden hinnat ja verot, mutta esimerkiksi nettiyhteydestä tulee maksaa monessa paikassa erikseen vielä se muutaman dollarin maksu, aamiainen taas sisältyy suurimmassa osassa paikoista hintaan.

Nyt on kaikki reissun majoitukset varattu ja fiilis on aika mahtava, sillä reissu konkretisoitui taas ison askeleen ja enää ainoa budjettia heilauttava tekijä on auto. Sitten kun sen saa varattua ja tietää auton lopullisen hinnan, on lopullisen budjetin laskeminen taas piirun verran helpompaa. Vuhuu!

Kuvat Motel 6:n, Super 8:n, Howard Johnsonin, Days Innin ja Knights Innin sivuilta.

Tunnisteet: , ,

4 kommenttia:

2. maaliskuuta 2013 klo 21.57 , Blogger Laura kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä, mutta onpa vaan motellienkin hinnat aika tyyriitä! Pakko tuo Jenkkien road trip on kuitenkin joskus päästä kokemaan, se on ihan vissi :) Ja päästäänhän me tekeen mini road trip Kaliforniassa sitten vuoden päästä keväänä :)

 
2. maaliskuuta 2013 klo 23.15 , Blogger Ulla kirjoitti...

AWESOME!!! Mullakin täällä jostain kumman syystä matkakuumetta nousee, ku lukee teidän reissuvalmisteluja. Ja ideoita muhii päässä väkisillä :)

 
3. maaliskuuta 2013 klo 9.04 , Blogger Inka kirjoitti...

Oon aivan samaa mieltä että tuommoinen reissu on aivan pakko tehdä, ainakin kerran! :)

Ja nuo tuli kyllä taas yllättävän kalliiksi noi motellit, mut tosiaan suurimmassa osassa paikkoja huoneen hinta on sama, yöpyi siellä sitten 1 tai 4 henkilöä. Eli kaverit maksaa neljästään saman mikä me kahestaan, mutta jotain uhrauksia pitää näköjään kahdenkeskisen ajan vuoksi tehdä.

 
3. maaliskuuta 2013 klo 9.05 , Blogger Inka kirjoitti...

Jes! Mää en malta odottaa kuulla lisää siitä sun hetki sitten mainitsemasta mysteerireissusta. :) Ja ihanaa kun elokuu lähestyy!!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu