Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Reissujännitystä ilmassa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Reissujännitystä ilmassaMistä huomaa että edellisestä reissusta on ihan liian pitkä aika? No siitä, kun seuraava matka lähestyy ja mua jännittää oikein olan takaa, vaikka kohde on tuttu jo vuosikymmenen takaa. Jaiiks! Kyllä tuommoinen liian pitkä reissutauko tekee siinä mielessä hyvää, että ehtii unohtaa sen tuttuuden, mitä lentokentillä hengailu alkaa olla. Nyt kipristääkin mukavasti mahanpohjassa kun vaan ajattelenkaan, että reilun viikon kuluttua meikämimmi on Lontoossa.

Toki tuommoinen tauko tekee hyvää siinäkin mielessä, että lyhyiden reissuvälien jälkeen sitä ei vaan osaa arvostaa sitä mahdollisuutta, mikä itellä on kun voi reissata vähän normijamppaa enemmän. Tosin nyt kyllä tuntuu, että en oo käyny reissussa ikinä, joten nöyryys ja arvostus on taas kohillaan. Ja kaukokaipuu tietty sitäkin kovempi, mutta onneksi tässä on ainakin kolme pienempää reissua tulossa ennnen loppukesän jenkkireissua, jihuu! Ja lisäksi olis yks matka kovasti suunnitteilla, mutta katsotaan sitten miten sen kanssa käy.

Eli Lontoo, kohta tavataan! Kuvassa meikämimmi on pikkusen mielissään lokakuisessa Lontoossa. 

Ihanaa ja keväistä perjantaita teille! Mihin reissaatte seuraavaksi? 

Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

1. maaliskuuta 2013 klo 9.39 , Blogger Laura kirjoitti...

Haha, musta tuntuu että mä tulen aina tänne sun kommentiboksiin kertomaan kuinka sun blogi sai aina jonkun kaupungin kaipuun ihan sietämättömäksi (viimeksi se oli Nykki, nyt Lontoo) :) Onneksi mä pääsen kohta taas reissuun, joten kyllä tämä tästä! Hauskaa Lontoon matkaa!

 
1. maaliskuuta 2013 klo 10.08 , Blogger Inka kirjoitti...

Heh, no mutta sehän on kai kaikista parasta palautetta. :) Ja ei oo onneksi monta yhtä siistiä tunnetta ku se fiilis, että tietää kohta pääsevänsä reissuun. Kiitti matkatoivotuksista! :)

 
1. maaliskuuta 2013 klo 10.29 , Blogger Tiina kirjoitti...

Aina on hyvä olla reissuhaave- tai suunnitelma muhittelemassa pääkopassa :) Varsinkin harmaina talvipäivänä helpottaa kummasti kun tietää, että jotain kivaa on tulossa. Ja ainahan voi vaan suunnitella vaikkei oliskaan! Itse täällä jo fiilistelen tulevaa reissua Krakowaan huhtikuun alussa. Tarkoitus on käydä patikoimassa Tatravuoristossa ja tietty nautiskella kevätauringosta :)

 
1. maaliskuuta 2013 klo 11.23 , Anonymous Tupu kirjoitti...

Mullakin on seuraavaksi suuntana Lontoo, tosin vasta kuukauden päästä! :)

 
1. maaliskuuta 2013 klo 11.55 , Blogger Inka kirjoitti...

Oi Krakova kuulostaa ihan mahtavalta! Oon käyny siellä vaan kerran pikaisesti, reilillä vuonna 2007 ja tykästyin hurjasti. Toivottavasti sulla sattuu säät kohilleen, patikointi kuulostaa melko kivalta!

 
1. maaliskuuta 2013 klo 11.55 , Blogger Inka kirjoitti...

Oujes, Lontoo on niin hyvä valinta! :D

 
1. maaliskuuta 2013 klo 15.58 , Blogger Rimma kirjoitti...

Reissaan itään kattoo miltä se Venäjä näyttää muualtaki kuin Kostamuksesta (kauhee paikka) tai sitten Sveitsiin. Jos nyt KUITENKIN löytyis ne lennot... ;) Lontoo on kyllä ihana. Mekin päästään sinne syksymmällä sitten, ku iso reissu starttaa sieltä. Jei!

 
2. maaliskuuta 2013 klo 1.11 , Blogger Laura kirjoitti...

Tittidii toivottavasti Irlantiin on suunta seuraavaksi! Ai että mitenkä..? Niin en oo näistä ehtiny vielä jutustellakaan, kun idea on noin kolme päivää vanha. Parhaat ideat on niitä nopeita ideoita :)

 
2. maaliskuuta 2013 klo 9.15 , Blogger Ninni kirjoitti...

Hei tytsi, tartten apuasi :) vinkkaa miulle joku halpa kohde, jonne pääsee suht noppeesti pariksi yöksi "lomalle" :D aattelin yllättää P:n pienellä lomalla, mutten osaa päättää/tiedä mihkä sen vien :D Viron ja Ruotsin olen rajannut vaihtoehtojen ulkopuolelle, vaikka nekin on kivoja paikkoja :)

 
2. maaliskuuta 2013 klo 9.41 , Blogger Inka kirjoitti...

Apua, paineita! :D

Halvimmalla pääset lentämään todennäköisesti Köpikseen (norski ja SASin nuorisohinnat), mut jos sen kaupungin eksotiikka ei riitä niin Osloon lentää norskilla suht halvalla, mutta sekään ei nyt mikään hirmu eksoottinen oo, paitsi ehkä hintatasonsa puolesta.. Mikähän olis halapa, hmm. Jos teillä on auto käytössä niin varaa laivamatka Tallinnaan ja sitte sieltä voitta huristella eteenpäin, esimerkiksi Riikaan mihin on välimatkaa vaan jotain 300km Tallinnasta tai sitte ihan sinne itämeren rantsulle asti. Siellä ainaki olis halapaa! Ja mieti ko voisit pitää kohteen kokoajan yllärinä, tulisitta Tallinnaan ja P olis sillai että jaa, tuttuja juttuja mutta ajaisittaki autolla vaan pidemmälle ja pidemmälle! :D

Sitte tietysti yks vaihtoehto on Allegrolla pyyhältää Pietariin! En tiiä paljo ne junaliput maksaa, ei vissiin mittään hullun halapoja mutta Pietarissaki pystyy elämään yllättävän halvalla. Ja voihan sitä jatkaa matkaa Moskovaan asti jos Pietari on jo nähty.

Nuo kaikki on siis semmosia mitkä pystys toteuttaan vaikka ens viikolla. Mutta ellei mikään näistä nappaa, niin suosittelen tsekkaamaan airberlinin tarjoukset, sieltä löysin esimerkiksi marraskuussa meille menopaluun Hki-Berliini -välille 80 eurolla!

Toivottavasti tästä oli apua, vaikka en mitään yhtä kohdetta kyennytkään suosittelemaan. :P

 
2. maaliskuuta 2013 klo 9.42 , Blogger Inka kirjoitti...

Vitsi mullakin pitäs matkata Sveitsiin siellä asuvan ystävän perässä, mutta vielä on jäänyt matka tekemättä. Ehkä sitten ens vuonna. Ja voi makia tuota teidän jännittävää seikkailua, Lontoo on kyllä täydellinen aloituspaikka sille. :)

 
2. maaliskuuta 2013 klo 9.43 , Blogger Inka kirjoitti...

Ahaha, oot täysin oikeassa! Mää en oo koskaan käyny Irlannissa mutta pitkään se on ollu listalla, saa nähä josko tää olis se vuosi kun sinne pääsee noiden halpojen lentojen siivittämänä.

 
2. maaliskuuta 2013 klo 10.25 , Blogger Laura kirjoitti...

Vinkkaanpa nyt tähänkin, että me ostettiin just norskin lennot (ylläri) Helsingistä Dubliniin, ja maksoivat kahdelta hengeltä kokonaiset 283€. Halapaa ko saippua. Lennt on suorat ja kestää vain n. 3h eli ei mikään mahoton matka, kun suunnittele vaan muutaman päivän reissua :)

 
2. maaliskuuta 2013 klo 20.38 , Blogger Inka kirjoitti...

Tuo on kyllä mahtavaa ko nyt tulee taas vähän hintakilpailua Dublinin reitillekin, jospa sitä meikäläinenki sieltä ittensä löytäis ku lennot on noin halpoja!

 
5. maaliskuuta 2013 klo 9.21 , Blogger Ninni kirjoitti...

Hei kiitos tytsit! Sain monta hyvää ideaa näistä :) Dublin kuullostais kiehtovalle, samoin Berliini! Katsotaan mihin päädytääm (päädyn :D). Meiän reissu siirtynee toukokuun alkuun, mutta onpahan sitten ainakin keväisempää :) Kiitos tuhannesti molemmille!!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu