Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Seikkailu Hailuodossa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 7. maaliskuuta 2013

Seikkailu HailuodossaAamulla oli eilisen myrskyn jäljiltä niin makea ilma, että en millään malttanut pysytellä sisällä. Koska meillä on nyt pari päivää auto käytössä, päätettiin rysäyttää ja lähdettiin kohti Hailuotoa. Ajatuksena oli käydä paistamassa makkaraa ja ihastelemassa Hailuodon majakkaa (terkkuja teille kaikille majakanvartijoille!). Saaressa oli ihan luvattoman kaunista, ja jo lossimatkalla oli pakko uhmata viiltävää tuulta ja käydä ulkona ihastelemassa maisemia.

Etittiin Hailuodosta nuotipaikkaa varmaan tunnin verran, mutta eipä niitä sieltä lumen alta paljoa näkynyt. Lopulta annettiin periksi ja suunnattiin Marjaniemeen mökille grillaileen. Hetki meni kun kaivettiin mökki lumen alta ja saatiin takkaan tuli, mutta lopulta saatiin makkarat paistettua ja termari tyhjennettyä.

Ja oli muuten kylymä! Farkkujen alle pääsi taas villahousut ja koitin pysyä lämpimänä parhaimmilla mahdollisilla luonnonkuiduilla: silkillä ja kashmirilla. Untuvatakki niskassa ei tullut kyllä kovin kylmä, mutta siinä vaiheessa kun hanki petti ja jalka uppos reiteen asti, alko jo vähän jalkoja palella.

Makkaranpaistoreissu kesti lopulta lähemmäs seitsemän tuntia, joten oli siinä seikkailua kerrakseen!

Tunnisteet:

2 kommenttia:

9. maaliskuuta 2013 klo 11.52 , Blogger Laura kirjoitti...

Komiana Hailuovossa oltu!! :D Kivat kuvat taas kerran! :)

Mun blogissa on sulle haaste. :)

 
9. maaliskuuta 2013 klo 17.25 , Blogger Inka kirjoitti...

No pittäähä sitä ko ei sitä tiijä jos joku vaikka tullee vastaan! :D

Kiitti haasteesta, pittääpä tarttua! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu