Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ready to go!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ready to go!


Laukku pakattu ja huomiset lentovaatteet valkattu valmiiksi, alan siis olla pikkuhiljaa valmiina lähtöön! Tässä ei tosin vielä mitään kiirettä ole, sillä lähtö lentokentälle tapahtuu vasta noin 12 tunnin kuluttua, ja sitä ennen pitäis käydä vielä vetämässä treenit ja yrittää saada muutama tunti nukuttuakin.

Eiliset pakkauspohdinnat tuli ihan tarpeeseen, sillä Mipa just vahvisti, että Lontoossa on todellakin hyytävän kylmä. Sen seurauksena matkalaukusta löytyykin kolme villapaitaa, joten toivotaan että niillä tarkenee. Tuo mun lentoasu huvittaa mua suuresti, sillä tuun matkustamaan bleiserissä. Siis minä, joka ei muuten ikinä osaa käyttää bleisereitä ja matkustaa muutenkin joissain haaremihousuissa. No, katotaan miten sujuu! Mulla on perjantaina Lontoossa yks työjuttu missä on pukukoodi, joten kaivoin kaapista lähinnä tuomarihommissa käytössä olleen bleiserin, jospa se kelpais.

En oo vieläkään onnistunu ratkaisemaan kenkäongelmaa, joten saa nähdä miten käy. Huomenna on tosiaan herätys siinä aamukolmen kieppeillä, joten tänään on mentävä aikaisin nukkumaan. Onneksi Karim lupas heittää mut autolla kentälle, niin ei tartte edes miettiä muita vaihtoehtoja.

Palataan asiaan Lontoossa! Hullua muuten ajatella, että oon huomenna tähän aikaan siellä. :) Veikkaan että ytimiä myöten jäässä ja räkä roikkuen, mutta saapahan olla yhessä maailman siisteimmistä kaupungeista.

Tunnisteet:

4 kommenttia:

10. maaliskuuta 2013 klo 17.17 , Blogger Pingviinimatkalaiset kirjoitti...

Ihanaa Lontoon reissua Inka! Meikä on pitkästä aikaa hankknut käsiinsä uuden LP:n ja kartankin, joten uusia suunnitelmia luvassa piahkoin vihdoin meilläkin... Ne onkin sitten jotain ihan muuta, kuin mitä silloin messuilla suunnittelin ;) -Milla

 
10. maaliskuuta 2013 klo 18.47 , Blogger Riikka kirjoitti...

Hauskaa matkaa :) Mäkin olen kuuden päivän päästä taas siellä!

 
10. maaliskuuta 2013 klo 20.35 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti! Aijai, mikäköhän mahtaa olla teidän reissukohde? Ootte kyllä jo niin supertravellereita, että se on varmasti joku aivan mahtava!

 
10. maaliskuuta 2013 klo 20.36 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti Riikka! Toivottavasti sulle tullee paremmat kelit ko mulle, näyttää nimittäin tosi pahalta.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu