Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Perjantai-iltaista hääpaikkafiilistelyä

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Perjantai-iltaista hääpaikkafiilistelyä

Me varattiin kuin varattiinkin tiistaina se meidän tuleva hääpaikka, jaiks! Siitäkin huolimatta meillä ei vieläkään oo hääpäivää lyöty lukkoon, sillä meidän toivomalle päivälle oli paikassa alustava varaus, ja tehtiin varsinainen varaus siitä sitten viikko eteenpäin, mutta paikan omistaja aikoi ilmoittaa, josko alustava varaus jäisi alustavaksi ja me saataisiin toivomamme päivä. Eipä sillä päivämäärällä nyt niin väliä ole, eli vaikka ei saadakaan sitä ykkössuosikkipäivämäärää, ehkä kestetään.

Yllä olevia kuvia oon fiilistelly pitkään, sillä niissä on tosi paljon semmoisia elementtejä, mitä toivoisin sitten niissä meidänkin bileissä olevan. Erityisesti ihastuin noihin riisipaperipalloihin, niitä on saatava ja monessa eri värissä! Onneksi ne sopii täydellisesti sinne meidän hääpaikan paviljonkiin! :) Eli vaikka telttahäitä ei nyt tule, ei harmita tippaakaan.

Nää inspiraatiokuvat, joihin tuun palaamaan vielä monta kertaa löysin täältä. Kääks! Mitä mieltä muuten ootte näistä hääfiilistelypostauksista, jaksattako katella noita fiilistelykuvia vai onko nää ihan turhia?

Tunnisteet:

4 kommenttia:

23. maaliskuuta 2013 klo 11.00 , Blogger Peppi kirjoitti...

ihania nää fiilistelupostaukset! :)

 
24. maaliskuuta 2013 klo 17.11 , Blogger Inka kirjoitti...

Jes, hyvä juttu! :)

 
24. maaliskuuta 2013 klo 18.58 , Blogger Eveliina kirjoitti...

Juu kyllä näitä jaksaa kattella!! ;)

 
25. maaliskuuta 2013 klo 7.15 , Blogger Inka kirjoitti...

Jee. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu