Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mitä kuvaisin täällä Ameriikassa?

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 8. elokuuta 2013

Mitä kuvaisin täällä Ameriikassa?Heipparallaa, nyt mulla on teille pientä puuhaa! Toivoisin nimittäin, että heittäisitte tuonne kommenttilootan puolelle toivomuksia, mitä asioita haluaisitte mun kuvaavan teille näytille täältä ameriikasta? Ne asiat voi olla ihan mitä vaan meikäläisen jäätelöannoksen lusikasta uusiin walmartista ostettuihin sukkiin tai vaikkapa Denny'sin lautasliinasta auton pölykapseleihin. Toivomuksia siis kehiin, niin minähän toteutan! :)

Tosiasiassa tää postaus on kirjoitettu jo huhtikuussa, kun inspiroiduin Lindan kuvapostauksesta, mutta en kehannu matkia heti samantien. Onneksi hoksasin fiksuna tyttönä, että tää vois olla kaikkein mielenkiintoisinta toteuttaa sitten reissun päällä. Tämä postaus on siis ajastettu, ja todennäköisesti en ite edes muista että tää tulee ulos tänään, joten yllättäkää mut hirviällä kommenttiryöpyllä.

Niin ja mitä sanoisitte jos tekisin semmoisen päivä kuvina -postauksen reissueditionilla?

Ja tuossa kuvassa on todiste siitä, miten meikäläinen on nolo reissukaveri ja pysähyn kuvaileen joka nurkalle. Tokassa kuvassa meillä on Ismon kans sama kohde. :D Kuvat siis ekalta reissulta kesäkuulta 2011 Nykistä.

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu