Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hääinspiraatiota netistä

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Hääinspiraatiota netistä

Oon yrittäny jo kaksi kertaa lukea häälehtiä, mutta molemmilla kerralla oon tullut siihen tulokseen, että ne on aikamoista kuraa. Ensimmäisellä kerralla, vuosi sitten elokuussa kun oltiin juuri menty kihloihin selailin varovaisesti kirjaston häälehden läpi. Ei juuri irronnut inspiraatiota. Sulateltuani melkein vuoden painelin loman kunniaksi tiistaiaamuna jälleen kirjaston lukusaliin ja nostin käsiini hyllyjen häälehdet. Ei vieläkään niin mitään. Taidan hakea inspiraationi jostain muualta kuin alan lehdistä, kuten vaikkapa blogeista.

Ikävä huomata, miten blogit ovatkin ajaneet häälehtien edelle. Toisaalta se on myös hyvä juttu, sillä ne on helpommin kaikkien saatavilla, ja yhtä helposti voi fiilistellä vaikkapa maapallon toisella puolella järjestettyä hääjuhlaa kuin naapuripitäjän nuorisoseuran tiloissa pidettyjä kekkereitä. Suurimmaksi osaksi omat inspiraationi kaivan neljältä saitilta, joista kaksi on blogia ja kaksi häävalokuvaajien nettisivuja. Niiden kuvagalleriat ovat nimittäin aikamoinen aarreaitta.

Marianne Taylor on suomalainen valokuvaaja, joka majailee Lontoossa ja ottaa aika henkeäsalpaavia valokuvia. Taylorin kuvat tulivat mulle tutuiksi The Cherry Blossom Girl -blogin Alixin hääkuvien kautta, ja sen jälkeen oon ollu aika koukussa näihin upeisiin hääkuviin.Taylorin lisäksi oon ihastellut jo pitkään ruotsalaisen Camilla Sundbergin hääkuvia. Sundbergin hääkuvasivun löysin ihan sattumalta naisen 365 days of breakfast -aamiaisblogin kautta. Välillä on tosi ihana päästä kattelemaan myös vähän skandinaavisempia hääjuhlia kaiken sen jenkkihörsellyksen lomassa.Valokuvaajien hääkuvakansioiden lisäksi upeita ideoita löytyy hääblogeista. Niistä lemppareimmat ovat ehkä myös kaikkein suosituimpia hääblogeja, mutta se ei haittaa, sillä se takaa oikeiden hääkuvien esittelyn määrän ja tietysti myös laadun. Ruffledia aloin lukea jo kauan ennen kuin uskalsin edes haaveilla omista häistä, ja sieltä onkin löytynyt ihan hurja määrä inspiraatiota.Näiden lisäksi etsin hääinspiraatiota myös 100 Layer Cake -blogista, joka lienee samaa kaliiberia Ruffledin kanssa, eli suosittu jenkkiläinen hääblogi, missä julkaistaan kuvia häistä ympäri maailmaa, mutta myös inspiraatiokuvia ja DIY-ohjeita.


Kuvat: Marianne Taylor, Camilla Sundberg, Ruffled ja 100 Layer Cake

Ja eipä se häälehtien lukeminen aivan turhaksi osoittautunut, sillä vastaan tuli tämä:


Juttu Eveliinan ja Carloksen häistä. Mikäs sen kivempaa, kuin lukea lehden sivuilta blogimaailmasta tutuista häistä? :)

Onko nää sivut tuttuja? Mistä ammennatte itse hääinspiraatiota?

Tunnisteet:

6 kommenttia:

8. kesäkuuta 2013 klo 18.37 , Blogger Ellen Vainionpää kirjoitti...

en kestä miten ihania kuvia! <3

 
9. kesäkuuta 2013 klo 17.40 , Blogger Inka kirjoitti...

Niinpä! Vielä kun saisi omista bileistä noin makeita. :)

 
9. kesäkuuta 2013 klo 21.24 , Anonymous Nella / Kaukokaipuu kirjoitti...

Ihanaa! Ihanaa! Ihanaa!

<3

 
10. kesäkuuta 2013 klo 7.27 , Blogger Inka kirjoitti...

No elä muuta sano! :)

 
11. kesäkuuta 2013 klo 7.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Helou! Ootko lukenu Makea- hääblogia? www.makeaweddingblog.blogspot.fi, sieläki aivan ihania ideoita, just luin jonku hääpostauksen vahavasti matkailuaiheeseen liittyen ja tulit mieleen :) Terkut Rollosta! t. Henna

 
11. kesäkuuta 2013 klo 8.01 , Blogger Inka kirjoitti...

Moikka Hennaa! En oo lukenu, pittääpä tsekata, kiitti vinkistä! Siellä näytti olevan ainaki se Rimman reissuteemainen hääkutsu mikä oli kyllä makia (hehheh), mutta pitääpä kahlata vielä pidemmäs! Ps. Ilmottele jos oot kesällä Oulussa!!!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu