Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Yksin matkustamisesta

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Yksin matkustamisesta

Tältä meikä näyttäis itekseen: kartta väärinpäin ja auto rikki
 Oon tosi pitkään miettiny yksin matkustamista. Vaikka oon lennelly todella paljon yksin, kulkenu kaupungeissa ympäri Eurooppaa itekseni ja muutenki hengaillu ulkomailla yksin, en oo koskaan ollu matkalla yksin. En oo koskaan lähteny reissuun tietäen, että en tunne ketään kohteessa. Sen takia se viehättääki mua aivan todella paljon.

Oon seurannu muun muassa Annin ja Terhin blogeista, miten mimmit vetelee ympäri maailmaa (tai ainakin Eurooppaa) yksikseen, eikä se tunnu menoa haittaavan! Yks mun tuttu mimmi veteli joskus parikymppisenä muutaman kuukauden yksin Intiassa, ja silläkin oli kuulemma ihan mahtavaa. Joten miksen siis minäkin?

En oo ostanu mitään lentoja yksikseni matkusteluun, mutta en taida pitää sitä enää ehottomana nou-nouna. Hostelleissa kuitenkin tutustuu ihmisiin, ja tottahan se on että yksin saa tehtyä ja nähtyä niin paljon enemmän ku toisen kanssa. Tietty kaverin seura on aina parasta, mutta katotaan jos meikäläinen uskaltaisi lähtä joskus aivan yksin reissuun!

Onko muilla kokemuksia itekseen reissaamisesta?

Kuva

4 kommenttia:

27. maaliskuuta 2011 klo 22.37 , Blogger Ulla kirjoitti...

Kokeilen nyt uudelleen tätä kommentointia, kun edellisellä kerralla (matkailuillan jälkeen) tuli joku error ja ei onnistunut. Tykkään sun blogista ja kiitti noista uusista blogi-vinkeistä! Huippua, löytää saman matkailuvamman omaavien blogeja vertaistueksi.

Tähän yksin matkustamiseen voin kommentoida viikon päästä blogissa ;)

Ja Yankees! Niin siistiä!

 
28. maaliskuuta 2011 klo 7.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä vaarallisinta olis olla yksin reissussa jos sattuu sairastua tai no, jos vaikka loukkaantuu vakavasti?! Kaveri mukaan!!!

 
28. maaliskuuta 2011 klo 18.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei tommosia sairastumisia kannata ees miettiä, kotiinhan ne ihmiset kuolee :D tuskin mua kadulle jätettäs puolikuolleena makaamaan ulkomaillakaan. Vakuutukset kuntoon ja menoksi! Hauskaa Puolan reissua Inka, eläkä ny vaan sairastu siellä ;)

 
28. maaliskuuta 2011 klo 21.23 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti Ulla! Kiva palaute on aina kivaa. :) Ootan mielenkiinnolla sun kommentteja, tietty pieni kateus takaraivossa mutta jospa se olis sitä positiivista kateutta. :)

Anonyymi: Tietty olis aika paha jos sairastuis ja olis itekseen, mut toivottavasti tässä maailmassa voi vielä luottaa siihen et apua saa jos pyytää. Paino sanalla toivottavasti.

Anni: Kiitti, hyvin pyyhkii! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu