Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

perjantai 1. heinäkuuta 2011


Teksasista jatkettuamme matkaa kohti New Mexicoa ja Arizonaa, ei paljon muuta huudeltu taka- etu- tai välipenkeiltä ku MAISEMIAA!! Oli nimittäin sen verran hulppean näköistä meni minne tahansa. Tää väli piti sisällään meidän kaikkein tiukimmat ajopäivät, ne joita etukäteen pelättiin aivan hulluna. Mietittiin että ei millään jakseta ajaa ja että kaikki on aivan kyrpiintyneitä, mutta toisin kävi. Ajaminen on täällä aivan huippua (jos ei saa sakkoja) eikä vähiten melekosen makeitten maisemien vuoksi. Noista ajopäivistä ei oikeen oo mitään kerrottavaa, kun sillon ei oikeestaan muuta tehä ku rossailla menemään ja katella maisemia, joten nauttikaa taas kuvista!
Ja kuten meikän kanankoipi-henkisistä jaloista huomaa, en oo saanu täälä kauheesti etes rusketusta pintaan. Ehkä tää parhaimmillaan 45 asteeseen kipuava helle ja siihen lisättynä porottava aurinko ei oo tarpeeksi.

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

13. kesäkuuta 2013 klo 22.44 , Blogger Kea kirjoitti...

Jenkeissä on just ton takia paras roadtrippailla, kun maisemat on niin huikeita ja vaihtuu niin tiuhaan tahtiin... Suomessa kun ajat etelästä pohjoiseen niin eipä ihan merkittävästi kuitenkaan maisemat muutu!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu