Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Halpoja lentoja Finnairilta ja Norwegianin uutuuksia

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 22. marraskuuta 2011

Halpoja lentoja Finnairilta ja Norwegianin uutuuksia


Tänään lopsahti suu melkoisen pitkäksi aikaa auki, kun huomasin Finnairin aamulla julkaiseman tiedotteen. Yhtiö on nimittäin laskenut hintojaan ja tarjoaa nyt edullisia lentoja pääasissa kotimaassa, mutta myös pariin kaupunkiin ihan ulkomaille!

Hinta Finskin Oulu-Helsinki-Oulu-lennoille on sama, mitä Blue1 tällä hetkellä mainostaa eli 69e meno-paluu. Onhan tuo ainakin bluukkarin nuorisohintoja halvempi, sillä ne maksaa jotain satasen korvilla. Ja melkein jopa Norwegiania halvempi, jos ottaa matkatavarat. Käsimatkatavaroilla norjalainen kuitenkin pieksää suomalaisen hintakilpailussa.

En lähde ilosta hihkuen varaamaan Finnairin lentoja, mutta joskus on ollut tilanteita (esimerkiksi aina kun tullaan AirBalticilla Beirutista), että Blue1 lennot lähtee joskus 7 tunnin odottelun päästä ja Norwegian ei lennä sinä päivänä ollenkaan ja Finnair olis aika sopivasti menossa Ouluun. Tästä eteenpäin näissä tilanteissa voi siis ottaa Finnairin alleen, mutta katotaan, otanko muissa.

Hieno homma joka tapauksessa, sillä meikäläinenhän on kohta liian vanha lentämään Blue1 nuorisohinnoilla. Onpahan sitten kaksi vaihtoehtoa!

PS. Norwegianilla tulee huomenna myyntiin uusia lentoja! Ens vuoden maaliskuussa alkaa lennot PARIISIIN (Salla!?!?), Korfuun, Mallorcalle ja Rhodokselle. Ette varmaan arvaa mistä oon innoissani? :)

Tunnisteet:

2 kommenttia:

22. marraskuuta 2011 klo 18.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä taasen uskallan semi-varmasti todeta etten enää koskaan osta lentojani norwegianilta. Ainakaan hyvissä ajoin. Halvat lennot joo, mutta jossain vaiheessa s-postiin tupsahti rehti ilmoitus, että moro sun lennot on peruttu ja tilalle arvottiin palttiarallaa tämmöset:
Oulu-Hki 07:00-08:00, Hki-Kööpenhamina 07:30-11:00, ja takas Kööpenhamina 20:30-23:00 ja Hki-Oulu 14:30-15.30. Ja nuo vaihdot siis samalle päivälle! wtf?
Soitto "asiakaspalveluun" sai vaan hermot räjähtämään, vaikka lennot sai perua free of charge. Enkä varmaan ole ainoa pettymykseni kanssa :)

 
23. marraskuuta 2011 klo 9.35 , Blogger Inka kirjoitti...

Huh, aikamoista! Mulla on ainoastaan yksi kokemus norwegianista takana, ja se meni aivan mainiosti sillä lennot pysyivät ajallaan. Oon kuitenkin kuullu myös aika paljon semmosta, että lennot on monesti tosi paljon myöhässä. Pitänee toivoa, että tulevaisuudessa omalle kohalle ei satu mitään. Mutta jos käy noin ko sulle ni voin uskoa että ei tuommosen jälkeen paljo napostele lentää sillä yhtiöllä, säästää siinä monta kymppiä tai ei.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu