Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sunnuntai-illan heräteostos

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Sunnuntai-illan heräteostos

Urpolta näyttäminen on vallan oikeutettua, jos taskusta löytyy liput lämpimään!

Terveisiä räntäsateisesta Oulusta. Juuri kun eilen ehdin fiilistellä alkanutta KESÄaikaa, iski  tuossa hetki sitten aivan käsittämätön koiranilima! Se siitä sitten. No, ei haittaa, sillä hairahduin eilen säästäväiseltä polulta ja ostin sunnuntai-illan ratoksi pienenä heräteostoksena yhet lentoliput.

Pari päivää aikaisemmin olin kysellyt, josko Tampereella asuva ystäväni Aino lähtis mun kanssa Ryanairin vitosen lipuilla käymään Kaunasissa mutkan. Aino vastas, että no can do kun on reissua tulossa jo muuten, ja kysäs siinä sitte sivumennen että josko lähtisin sen mukaan kyseiselle reissulle, Lissaboniin oli tyttö matkalla. Ja no muahan ei varsinaisesti kovin kauaa tarvinnu houkutella, ja illalla olikin sitten piletit taskussa. Krhm..

Nappasin Lufthansan lennot Helsingistä Frankfurtin kautta Lissaboniin hintaan 221 euroa. Niitä kaikkein edullisimpia pilettejä en alkanu edes metsästää, sillä halusin samat liput kuin Ainolla, niin matkakin sujuisi sitten paljon rattoisammin. Reissusta tulee ihan superpitkä, sillä ollaan Portugalissa 17.-25. huhtikuuta, eli yli viikko! Aa miten odotankin jo tuota huhtikuuta, Lissabonin lämpöä ja hikisiä nousuja ja laskuja. Jee! Enää pitäisi hankkia piletit Oulusta Helsinkiin, ongelmahan tässä on se, että menolento starttaa jo 6.50 ja aamun eka lento Oulusta on Helsingissä perillä 7.00. Kuka haluais majoittaa munt?

Tunnisteet:

3 kommenttia:

29. maaliskuuta 2012 klo 10.45 , Blogger Nella kirjoitti...

Jee, reissuja pukkaa! Ja ihana kuva susta :)

Jos et pääse muualle (lähemmäks kenttää) nii tuu meille tänne Olariin. Yhdellä vaihdolla pääsee suoraa kentälle, mut matka on vissiin jonkun tunnin. Voin varmistaa sen, ku huomenna hyppään aamubussiin kohti Helsinki-Vantaata :)

 
29. maaliskuuta 2012 klo 14.01 , Blogger Inka kirjoitti...

Mikä sen parempaa ko tulevat reissut! :) Ja kiitti valtavasti! Ellen pääse tutuksi tulleelle Viikin-sohvalle, laitan sulle viestiä!

 
29. maaliskuuta 2012 klo 15.20 , Blogger Nella kirjoitti...

Sanos muuta!

Ja mikäli Viikkin ei käy tie nii viestiä vaan! :) Meille mahtuu aina.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu