Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Häämatkahaaveita

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Häämatkahaaveita


Siitä saakka kun tuo kultainen rinkula on vasemmassa nimettömässäni keikkunut, on ollut selvää että tässä sitä ollaan matkalla naimisiin. Se tapahtuu joskus tulevaisuudessa, mutta häitä enemmän oon fiilistellyt tulevaa häämatkaa, nyt kun siitä on mahdollista kerran luvan kanssa haaveilla!

Viime keväänä kaveripariskunta pyysi mua suunnittelemaan heidän häämatkaa, ja se oli mukavaa puuhaa se. Sain samalla leikitellä ajatuksella, millaisen häämatkan haluaisin ite sitten joskus tulevaisuudessa. Kaverini päätyivät usean kohteen reissuun ja kiersivät Lontoon, Pariisin, Nizzan, Barcelonan ja Mallorcan kahdessa viikossa osin lennellen, osin laivaillen ja osin junaillen. Reissu oli kuulemma mahtava, mutta varmasti meleko raskas.

Meidän häämatkalla mun lähtökohta olis rentous. Tässä on kuitenkin tehty noin joka ikinen reissu mahdollisimman edullisesti ja tehokkaasti, ei oo jääty paljon yhteen paikkaan rentoilemaan jos on ollut vaihtoehto olla jossain muualla kokemassa jotain uutta ja ihmeellistä. Niinpä häämatka saa olla luvan se reissu, missä otetaan rennosti ja oikein urakalla. :)


Siispä mun haaveissa siintääkin kaksiosainen, kahden viikon mittainen häämatka. Ekaksikin sinne lennettäisiin jollain ihan muulla kuin halpalentoyhtiöllä, ja Helsinki-Vantaalla tapahtuva odottelu kuluisi loungessa. Sitten vaan jollain hyväksi koetulla lentoyhtiöllä Atlantin yli ja viideksi päiväksi New Yorkiin, missä ei olis juuri muuta ohjelmaa kuin kaduilla seikkailu ja syöminen. Nykistä matka jatkuisi palmun alle, esimerkiksi Dominikaaniseen tasavaltaan tai jonnekin muualle sinne päin. Jonnekin rannalle ottamaan viikoksi rennosti, ehkä kokeilemaan surffausta ja snorklailemaan (mun tapauksessa matalissa rantavesissä). Viikon rentoilun jälkeen palattaisiin vielä pariksi päiväksi Nykkiin ennen paluulentoa kotiin.

Onko muilla vielä suuria häämatkahaaveita? Tai missä ootte ite olleet? Vinkit otetaan vastaan, sillä ellei tässä muuta oo niin suunnittelu-/haaveiluaikaa! :)

Ja olisin ehkä halunnut kuvittaa tämän postaukset semmoisilla kuvilla, missä näkyy palmuja, vaaleaa hiekkaa ja turkoosia vettä, mutta tähän vuodenaikaan en oo kyllä ihan valamis semmoseen. Katellaan siis vaan taas näitä Nykin kuvia.

Tunnisteet:

4 kommenttia:

23. syyskuuta 2012 klo 9.30 , Blogger Eveliina kirjoitti...

Mä oon suunnitellut että me lähdettäis Malediiveille - ihan vaan hengailemaan jossain omassa bungalowssa meren päällä, vedessä kelluen ja ympäristössä haahuillen... en oo koskaan ollut missään muussa trooppisessa ympäristössä kun Dommarissa, niin häämatkalle haluisin lähteä ihan toiseen suuntaan, vaikkakin palmun alle... vaikka toisaalta kun itse häät oli rannalla, ni ehkä pitäis mennä johonki Alpeille, mutta sit taas, Alpeille on paljon kivampi mennä kaveriporukalla!
Ps. Oon aika expertti reitissä Hel-Ny-Sto Dgo, eli jos kaipaat vinkkeja sitten joskus niin kerro :D

 
23. syyskuuta 2012 klo 10.00 , Blogger Inka kirjoitti...

Oma bungalow veden päällä kuulostaa juuri täydelliseltä! Ja Malediivit vois olla kyllä myös melkoinen unelmakohde, ja sun tapauksessa varmasti vielä parempi. :)

Ja kiitti, pidetään mielessä! Tällä hetkellä nuo Dommarit (:D) on aika korkealla haavelistassa, joten voi olla että tuun kyseleen apuja sitten myöhemmin.

 
23. syyskuuta 2012 klo 19.38 , Blogger //aNNiKa kirjoitti...

Ehdottomasti lähtisin häämatkalle jonnekin palmujen alle loikoilemaan, miksei Nycin kautta!?! :) Olin pyörtyä kun kuulin yhden argentiinalaisen kaveripariskunnan häämatkasuunnitelman, joka sisälsi noin 10 eurooppalaista kaupunkia alle kolmessa viikossa, tahdilla 1-2 yötä per kaupunki. En itse pystyis sellaiseen, enkä varmasti toivoisi häämatkan olevan mitään hikipäässä nähtävyyksiä juoksemassa.

 
24. syyskuuta 2012 klo 12.30 , Blogger Inka kirjoitti...

Aika älytön tahti! Mun kavereiden kohdalla sen ymmärsi sillä, että ne ei ollu reissannu ihan hirviästi ja halus nähä kaikki tärkiät paikat nyt tuon matkan aikana.

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu