Quesadillaa kotoisalla otteella
Käsi ylös ketkä rakastaa meksikolaista ruokaa! Toinen käsi kohti taivasta kerron, että mulla on hivenen ristiriitaiset tuntemukset tuota kyseistä sapuskaa kohtaan. Toki jos joku kysyy, sanon että meksikolainen on ehkä mun kaikkeista lemppareinta ruokaa. Todellisuudessa mulla on hivenen ongelmia sekä korianterin että tulisen ruuan kanssa. Ja eipä ne pavutkaan sitä kaikkein suurinta herkkua ole. Mutta siitä huolimatta, meksikolainen on parasta!
Torstaina nassuteltiin tortilloja, ja aterioinnista jääneet lätyt piti käyttää johonkin ennen kuin ne kovettuu. Ongelman ratkaisi quesadillat, joita pyöräytin parista yli jääneestä lätystä. Homma on varsin yksinkertainen: heitä esimerkiksi pilkottua sipulia, tomaattia ja ananasta pannulle ja paista niitä voissa hetki. Kerää kamat pois pannulta ja heitä tilalle tortillalätty. Anna makujen ja värien tarttua lätyn pintaan ja käännä. Lisää muutama viipale juustoa pitkin lättyä ja kaada sipuli-tomaatti-ananasseos juuston päälle. Joukkoon voi heittää myös esimerkiksi ruohosipulia. Kun juusto alkaa sulaa, laita kansi eli toinen tortillalätty koko komeuden päälle ja käännä. Anna paistua hetki ja homma on valmis.
Ei ehkä mitään kaikkein autenttisinta meksikolaista, mutta toimii hyvin ainakin näin sunnuntaina.
Tunnisteet: ruoka
2 kommenttia:
tulee kyllä vesikielelle ku kattoo :p
En ihimettele, oli nimittän meleko makosia. :)
Lähetä kommentti
Antaa tulla!
Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]
<< Etusivu