Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Joulua odotellessa..

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulua odotellessa..

..sillä meikäläisellä on jo lahjat paketissa! Tai kaikki kahta lukuunottamatta. Oon jo parin vuoden ajan ollut se urpo, joka kietoo rakkaimpiensa lahjat sanomalehteen. Veikkaan että tää tapa on kavereiden perheissä herättänyt jos minkälaista köyhään opiskelijaan viittaavaa kommenttia, mutta en välitä. Enemmän välitän siitä, että en osta paperia ihan vaan sen takia, että se voidaan heittää roskiin. Ja ihan kivannäkösiä noista mun mielestä tuli.

Ja onpahan ainakin tullu harjoiteltua noita lumihiutaleiden leikkelemisiä! Vaikka sanomalehti ei se kaikkein eniten luksus kääremateriaali ole, on noiden pakettien eteen uhrattu ainakin paljon aikaa, esimerkiksi viiden lahjan paketoimiseen mulla meni kolme tuntia, kun mietiskelin mimmoinen lumihiutale ja mikä naru passaa minkä kanssa ja koitin olla käyttämättä kuolinilmoitussivuja. No, ovatpahan ainakin paketissa.

Onko muita jotka pakkaa sanomalehteen? Pliis, tunnustakaa joku!

Tunnisteet:

14 kommenttia:

10. joulukuuta 2012 klo 0.50 , Blogger Eveliina kirjoitti...

Enpä oo tähän asti tuota harrastanut, mutta tänä vuonna taidan tehdä samat! Jos nyt niitä joululahjoja saan aikaiseksi ostettua, vielä kun en ole yhtään hankkinut, vaikka kovin tykkäänkin lahjoja antaa...

 
10. joulukuuta 2012 klo 1.24 , Blogger Ulla kirjoitti...

Nuo on tosi nättejä! Ja lol "koitin olla käyttämättä kuolinilmotussivuja" xDD

 
10. joulukuuta 2012 klo 8.13 , Blogger Inka kirjoitti...

No mutta tuo tapa on just hyvä sillonki ko menee lahjojen hankkiminen viime tippaan ja unohtaa ostaa sitä varsinaista lahjapaperia... :D

 
10. joulukuuta 2012 klo 8.14 , Blogger Inka kirjoitti...

Kerran oli joku siskon lahja kääritty kuolinilmotussivuihin, tuli vähän semmonen fiilis että mitäs viestiä tässä nyt yritetään toimittaa perille. Sen jälkeen oon koittanu välttää niiden käyttämistä, vaikka toki kaikessa mustavalkoisuudessaan ne just olis niitä hienoimpia! Harmi!

 
10. joulukuuta 2012 klo 10.17 , Blogger Laura kirjoitti...

Toi on just loistava idea mun mielestä! Vähän kyl nauratti toi kuolinilmotus-kohta vaikka ymmärrän ihan hyvin että se ei ole ehkä se paperi johon just joululahjat haluaa kääriä :D

 
10. joulukuuta 2012 klo 11.43 , Blogger //aNNiKa kirjoitti...

Tosi mahtava idea. Mulle ei ole ikinä tullut mieleenkään :) Noista tuli tosi hienoja!

 
10. joulukuuta 2012 klo 12.40 , Blogger Inka kirjoitti...

Ehkä se on ihan hyvä tapa vinkata joillekin joista ei tykkää niin hirviästi, että pakkaa kuolinilmoitussivuihin.. Tai sitten ei.

 
10. joulukuuta 2012 klo 12.40 , Blogger Inka kirjoitti...

Jes, tulipahan jollekulle uutena! :)

 
10. joulukuuta 2012 klo 13.14 , Blogger Peppi kirjoitti...

mahtavia!! ittellä ei riittäis kärsivällisyys tollasten tekemiseen..

 
10. joulukuuta 2012 klo 13.20 , Anonymous Tarja kirjoitti...

Minusta myös on ihan rahan tuhlausta ostaa paperia, joka rutataan roskiin. Ennen vanhaan kotikotona avattiin paperit varovasti ja oiottiin suoraksi ja narut availtiin ja käärittiin rullalle ja seuraavana vuonna kierrätettiin. Tätä tapaa ei taida kukaan enää harrastaa. Lasten kanssa tosin ei äiti ehdi väliin, joten ne paperit kyllä revitään ihan riekaleiksi... Ei voi kierrättää. Tänä jouluna olen kyllä ajatellut, että osan pakkaisin juuri sanomalehtiin ja koristelisin paperit jollain (lumihiutaleet on hyvä idea!). Minusta tulee kivan näköisiä. Hyvä vinkki muuten tuo, että koettaa välttää kuolinilmoitussivuja - en ehkä olis hoksannut. Säästytäänpä noloilta tilanteilta :)

 
10. joulukuuta 2012 klo 18.13 , Anonymous Emilia kirjoitti...

mää oon jo vuosia paketoinut kaikki niin synttäri-kuin joululahjat sanomalehteen, ja aina tullut pelkkää positiivista palautetta, ällös huoli siis!
ja jos joku kehtaa kitistä ni aina voi sanoa et- ens kerralla voin satsata parempaan paperiin, mutta sit saat kyllä kurjemman lahjan! musta tosin tekee vähän säälittävän se, ettei tule mitään mainoksia eikä sanomalehtiä ja joudun aina joko metsästämään metro tms. ilmaisjakelulehteä kaupungilta tai sitten tonkimaan naapurien pois heittämiä...

 
10. joulukuuta 2012 klo 21.36 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti! Mää oon just semmonen näpertäjä joka koristelee yhtä joulukorttia pari tuntia.. Eli ei joulukortteja meikältä tänä vuonna!

 
10. joulukuuta 2012 klo 21.37 , Blogger Inka kirjoitti...

Noissa paketeissa käytetyistä naruista nuo punaiset taitaa olla jo kertaalleen (tai jopa kahesti) kierrätettyjä. Hyvin säilyy kun on kärppänä nappaamassa narut talteen ja käyttää vähän parempia materiaaleja, ei se muovinen kiharrettu lahjanaru taitais kovin montaa kertaa säilyä.

Ja joo, kantsii välttää niitä kuolinilmoituksia. :)

 
10. joulukuuta 2012 klo 21.39 , Blogger Inka kirjoitti...

Huippua että muutki harrastaa tuota! Mää oon saanu vähän vaihtelevasti kommenttia, harvemmin mitenkään positiivista mutta sehän on niin suomalaista, että aattelin sen kommentoimattomuuden olevan positiivinen juttu. :)

Hyvä vinkki, pitääpä muistaa tuo jos joku alkaa urputtaan mun lahjapaperista! Meille onneksi tulee sanomalehti niin tuota lahjapaperimateriaalia riittää. Mutta vähän oot HC jos meet niin pitkälle että dyykkaat nuo lahjapaperimateriaalit, pisteet sulle!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu