Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matkustan ympäri maailmaa, ja aina päädyn Lontooseen

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Matkustan ympäri maailmaa, ja aina päädyn Lontooseen


Tässä ylläolevassa kuvassa näkyy meikämimmi ja Mipsukka, ja tietty Ben. Se on otettu helmikuussa 2011, eli hurjan kauan sitten. Samanlainen kuva voidaan ottaa parin kuukauden päästä, sillä ostin just lennot Lontooseen Mipan luo, jes! Viva Forever, täältä tullaan. :)

Oikeasti tää lentojen ostelu lähti liikkeelle siitä, kun ostettiin Karimin kanssa Oulu-Helsinki -välille lennot meidän jenkkireissulle. Ihan tajutonta, että niidenkin lentojen kanssa pitää olla näin ajoissa liikkeellä, sillä vietiin viimeiset aamulennon halpislennot. Nyt on sitten ostettavana jenkkireissulle enää Las Vegas - New York -lennot mitkä ostetaan varmaan nekin tässä lähipäivinä.

Lontoo -lentoja oon katellu viikkotolkulla, ja sinne sai suht edullisia norjalaisen lentojakin jossain vaiheessa. Ainoa huono niissä oli se, että paluu Helsinkiin oli aina puolenyön korvilla, enkä ehtis enää illan viimiselle lennolle Ouluun. Yritän viimeiseen asti välttää viettämästä lentokenttäöitä (oon selkeesti vanaha), joten jätin ne lennot ostamatta. Tänään oli sitten pakko todeta että ei ne tuosta enää halpene ja ostaa päräytin lennot, 250 euron hirviään kiskurihintaan! Mutta ovatpahan Oulusta ja vielä Sassilla, eli voin ostaa Bootsista ihania suihkugeelejä matkalaukun täyteen! :D Kaiken hyvän lisäksi kone laskeutuu Heathrowlle, missä oon käyny vaan pari kertaa joten se on ihan mukavaa vaihtelua.

Nähäänpä Mipa sitten maaliskuussa, jee! :)

Ps. Miten munsta tuntuu että tästä lähtee aikamoinen lentojen ostelurumba, on nimittäin monta kevätreissua vielä suunnitteilla!

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

7. tammikuuta 2013 klo 23.30 , Blogger Lindsay kirjoitti...

Ainiin joo piti tähänkin postaukseen kommentoida, että napattiin sun vinkistä itekkin sitten jo eilen noi OULU-HKI-OULU lennot että varmasti saadaan halvimmat lennot! :) Osasta meidän päivien lennoista oli menny jo halvimmat lennot, mutta saatiin onneksi meille parhaiten sopivat vielä varattua! :)

 
8. tammikuuta 2013 klo 8.13 , Blogger Inka kirjoitti...

Hyvä että lentoja riitti! Me saatiin onneksi vielä Finnairin tarjouslennot, sillä Finnairilla lentäminen oli ainoa vaihtoehto kun meillä lähtee eka lento Helsingistä niin aikaisin. Nyt on enää se jenkkien sisäinen lento ostamatta, mut seki hoituu viimeistään ens viikolla. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu