Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ystävänpäivän asu

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivän asu

Laatikkopaita - Gina Tricot, Legginssit - American Apparel, Korvikset - Amnesty

Nyt mennään kuulkaas taas asukuvilla, sillä Karimilla alkoi tänään koulu vasta iltapäivän puolella ja minäkin päätin pukeutua ennen puolta päivää, joten tähän oli hyvin aikaa. Ystävänpäivän kunniaksi koitin tehä tukalleni jotain tosi söpöä ja viritellä lettikampausta, mutta aivan ei vielä tuo pienempi letti näin lyhyessä ledassa pysynyt. Tuntu kuitenki kivalta näyttää taas vähän tutummalta itseltään, edes sen hetken verran.

Näyttävästi toinen ihan varteenotettava paikka meidän huushollissa tämmöisten pönötyskuvien ottamiseen löytyy makkarista, eikä siellä tartte edes koko kämppää laittaa uusiksi kuvan ottamista varten, jipii!

Tuntuu edelleen hurjan hölmöltä tehdä postausta siitä, mitä mulla on tänään päällä. Mutta menkööt näin reissupostausten puuttuessa, koittakaa kestää iskä ja muut, joita nää ei kiinnosta pätkääkään!

Tunnisteet:

8 kommenttia:

15. helmikuuta 2013 klo 0.15 , Blogger Ulla kirjoitti...

Hyvä hyvä, jotkut näistä kuitenkin tykkää ;) Miten ihmeessä oot osannut tehdä tuollaisen kampauksen noin lyhyeen tukkaan! Ainiin sulla on tietty ollut mahdollisuus opetella sillon pitkien hiusten aikana. Mulla ei ole ollut pitkiä hiuksia sitten seiskaluokan, joten mulle ei oo kehittynyt motoriikkakykyä tehdä edes suunnilleen lettiä... voikohan sitä oppia?

Ihanaa ystävänpäivää Inka!

 
15. helmikuuta 2013 klo 8.20 , Blogger Inka kirjoitti...

Tuo tukan letittäminen on mun lempparihommaa, ja lyhyeen tukkaan (kuten meillä) on helppo reenata sitä motoriikkaa kapeammilla leteillä. Mulla oli joskus yläasteella semmoinen vaihe että mun kampaus oli 8-10 päänmyötästä ranskanlettiä, ja sillon oli tosiaan kans lyhyt tukka. Näytti tosi urpolta näin jälkeenpäin mietittynä, mutta sainpahan reenattua sitä motoriikkaa! :D Ja ne pienemmät letit on kyllä helpompi tehdä tämmöseen lyhyeen tukkaan, kun ei mee latvat solmuun koko ajan. Että siitä treenaamaan vaan! :)

Ja hyvää ystävänpäivää myös sulle, näin jälkikäteen!

 
15. helmikuuta 2013 klo 15.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MITKA IHANAT LEGGARIT!!
Mipa

 
15. helmikuuta 2013 klo 15.52 , Blogger Inka kirjoitti...

:D Kiitti sulle, kun sillon tutustutit mut AA:han! Sieltä löyty ja mikä parasta, sain nuo ihka ilimaseksi kun sössivät postituksissa.

 
15. helmikuuta 2013 klo 20.57 , Blogger Laura kirjoitti...

Sää oot ihan syötävän söpö! ^_^

 
16. helmikuuta 2013 klo 9.06 , Blogger Inka kirjoitti...

:D Kiitti!

 
19. helmikuuta 2013 klo 19.05 , Anonymous pärsky kirjoitti...

oot söpö <3

 
19. helmikuuta 2013 klo 21.37 , Blogger Inka kirjoitti...

Nääki peipe <3

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu