Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Girls in New York

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 7. helmikuuta 2013

Girls in New York


Ootteko vielä tutustuneet HBOn Girls -sarjaan? Ellette, niin suosittelen tekemään sen nyt. New Yorkiin sijoittuva sarja neljästä twentysomething naisesta on täydellinen vastaisku Sinkkuelämää -sarjalle, joka on muuten saman tuotantoyhtiön tekosia. Miks Girls sitten on parempi ku Sinkkuelämää? Koska se on kaikella tapaa realistisempi. Siinä, että Carrie asustelee upeassa kämpässä Manhattanilla tajuttoman kenkäkokoelman keskellä ja kirjoittaa työkseen ainoastaan yhden kolumnin paikallislehteen viikossa, ei ole yhtään mitään realistista. Siinä taas, että kaks parikymppistä misua jakaa vähän rähjäisen asunnon ja kitkuttelee pienellä palkallaan on.

Toki Carrien ja Bigin ihmissuhdekuvioihin ja Charlotten hörselöihin on mukava uppoutua silloin tällöin, mutta realistisempaa New York -nälkää ruokkii vähän paremmin Girls.

Jos ei muuta, niin sarja tarjoaa nojatuolimatkan New Yorkin maisemiin ja auttaa ymmärtämään, että jos muttaisi New Yorkiin, olis elämä ehkä muutakin kuin shoppailua 5th Avenuella ja Magnolia Bakeryn kuppikakkuja.

Niin, ja Girls näkyy muuten areenassa!

Kuva

Tunnisteet:

2 kommenttia:

7. helmikuuta 2013 klo 21.09 , Blogger NooranElämää kirjoitti...

Kiitti vinkistä, oon yrittäny metästää jotakin uutta sarjaa katsottavaksi. Taidanpa kokeilla tätä sitten tänään :)

 
7. helmikuuta 2013 klo 21.41 , Blogger Inka kirjoitti...

Toivottavasti tykkäät, ainaki on hyviä maisemia jos ei muuta! Areenassa näkyy tosiaan ekan kauden viis ekaa jaksoa. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu