Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Haaveissa aurinko ja uima-allas

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Haaveissa aurinko ja uima-allas


Haha, nyt seuraa paljastus: kun mulla on tylsää, käyn joskus tsuumailemassa juorulehtien viihdesivuja. Tää on vanha koulusta jääny tapa kun sillon kaikki tylsät tunnit vietettiin viihdepalstoja selaillen enkä oo päässy siitä vielä täysin irti. Joskus sieltä löytyy jotain hyödyllistäkin, kuten esimerkiksi tuo yllä oleva video. Mitä hyödyllistä pienissä farkuissa keikistelevässä kruunustaan luopuneessa Miss Suomessa sitten on? No siitä en tiiä, mutta tsekatkaapa tuo ton videon fiilis! Niin täydellistä fiilistelyä tulevaan jenkkireissuun erityisesti näin helmikuussa!

Mun piti tallentaa tää video johonkin, ja mikäs sen parempi paikka ko laittaa se blogiin ja jakaa se teidän muidenkin kesäreissuhaaveilijoiden kanssa. Tää fiilis on nimittäin muistettava, sillä yritän tallentaa sen saman tunnelman oman kamerani kautta sitten elokuun lopulla, kun seikkaillaan Kaliforniassa.

Ja vaikka meidän kämäsissä motelleissa ei varmasti tuu olemaan yhtä hienoja uima-altaita, niin fiilistelen silti niitäkin! Ai vitsi siitä reissusta tulee makija.

Video täältä.

Ps. Osaako joku auttaa tuon videon koon kanssa? Häirittee kun se jää noin pieneksi! Yritin muokata sen kokoa html -koodissa mutta ei näköjään auttanut.  Muita vinkkejä? Kuten kuvasta näkyy, ongelma on ratkaistu, kiitos Ullalle avusta! <3 i="">

Tunnisteet:

2 kommenttia:

13. helmikuuta 2013 klo 10.58 , Blogger Ulla kirjoitti...

Youtubessa voi määrittää sen koon siellä jaa-> upota ja sitten oma koko liukuvalikosta. Mulla on ainakin tullut se oikea koodinpätkä valmiiksi sitä kautta ja sen vain sitten nakkaa blogiin. Pitääpäs katsoa tuo video, kun pääsen kotiin töistä :)

 
13. helmikuuta 2013 klo 14.02 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti Ulla! Jes, tää on oikeesti vaivannu mua tosi pitkään, näköjään pienellä perehtymisellä olis voinu päästä pitkälle. No, onneksi on sunkaltaisia apujoukkoja. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu