Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Piiiiiitkä kisapäivä!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Piiiiiitkä kisapäivä!

Eilinen meni aika tiiviisti Taekwon-Don parissa, kun laitettiin seuran kanssa pystyyn Akatemia Open -kilpailut. Niitä ollaan oikeastaan puuhattu koko alkuvuosi, joten oli mahtavaa, että kilpailut viimein koitti. Toimin ite siellä tuomarin tehtävissä muun muassa Jannen, Pasin ja Janin kanssa, ja oli ihan mahtavaa. Ensinnäkin pääsin käyttämään ensimmäistä kertaa mun uutta tummansinistä pukua (tärkeimmät asiat ensin!), mutta pääsin myös todistamaan mun upeiden oppilaiden mahtavia kisasuorituksia, voittoja ja todellista yhteishenkeä, kun vielä kisapäivän jälkeenkin porukka jaksoi jäädä purkamaan tatameita.

Kaiken hyvän lisäksi päästiin Janin kanssa kehän keskelle tuomaroimaan, vaikka meidän koulutus riittää ainoastaan kulmatuomariksi. Se oli niin jännää, että mun on pakko kyllä käydä ylemmän tuomarin koulutus heti, kun semmoinen sattuu vaan kohdalle.

Aamulla käytiin neljän tunnin mittaiseksi venyneessä opettajien koulutuksessa, ihan vaan jotta tämäkään päivä ei jäisi ilman kahta TKD -annosta, sillä lähen ihan kohta vetämään treenit.

Leppoisaa sunnuntaita teille muille!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu