Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Itävalta, pian kohdataan

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Itävalta, pian kohdataan

Moro täältä pakkauspuuhien keskeltä! Tai oikeastaan hommat on jo hoidettu, ja mun valmisteluille poikkeuksellisesti myös lentoliput on tulostettu ihan paperille asti, samoin kaikki majoituksiin liittyvät lippulappuset. Oon siis valmiina lähtöön! Muuten reissuvalmistelu on jääny melko vähiin, mutta luotan siihen että hostellin henkilökunta osaa vinkata hyviä mestoja ja apua saa aina paikallisilta kysyttäessä.

Reissu Helsinki-Wien-Graz-Maribor -akselilla starttaa siis huomenna, ja vähän jänskättää! En oo nimittäin näyttäny nokkaani Wienissä päinkään vaihdon jälkeen, joten on kutkuttavaa päästä tsuumailemaan uusvanhoja huudeja. Ensimmäisen yön hostellikin on tuttu, sillä majoituttiin tuossa Westbahnhofin vieressä sijaitsevassa hostellissa Marjon ja Ainon kanssa silloin, kun tytöt tuli mua moikkailemaan Italiasta.

Nakkaan huomenaamuna selkääni rinkan, joten oon saanu miettiä aika perinpohjin mitä kaikkea alan selässäni roudata. Lisäksi nuo hemmetin huonot sääennusteet hankaloitti hommaa, sillä alkuperäisen suunnitelman mukaan en aikonu pakata mukaan muuta kuin shortseja ja toppeja, mutta nyt rinkkaan eksyikin jotain ihan muuta:


1. Tomsien suojapussukka on loistava alkkaripussukka reissuille, sillä sinne mahtuu niin alkkarit kuin sukatkin. Toiveikkaana pakkasin mukaani myös uikkarit, heh heh. 2. Reissussa on mukana aina kangaskassi, ja nyt pakkasin vielä Istanbulista ostetun pikkupussukan. 3. Vaaleita t-paitoja ja toppeja, jotta ei olis niin synkkää vaikka kelit olisikin kehnonlaiset. 4. Puolikas pyyhe, sillä en ala roudata täyskokoista pyyhettä rinkassa, tuollahan pärjää aivan mainiosti varsinkin tällä tukalla. 5. Brightonista ostettuun meikkipussiin mahtuu kaikki tarpeellinen. 6. Olisin halunnu pakata mukaan vaan shortsit, mutta niiden lisäksi otin parit farkut vielä kaiken varalta. 7. Kaupunkilaukku, joka on niin pieni että sinne mahtuu vaan kaikki välttämätön. 8. Reissupaita aka spurgupaita, joka on aivan ehoton jos rinkka on mukana! Pikkupussukassa on korvatulpat ja munalukko hostelliöiden varalta, ja valitettavasti messiin lähtee myös sontsa. 9. Koska oon yksin reissussa, varaan lukemista ihan reilusti. 10. Yökkärit! Hostelliöiden takia piti vähän aikaa miettiä, mikä on riittävän siveellinen yöasu.

Tästä se lähtee, minä ja Itävalta, osa kaksi. Palataan varmaan vielä Hki-Vantaalta, missä aion viettää parisen tuntia leppoisissa oloissa.

Kivaa sunnuntai-iltaa!

Tunnisteet:

4 kommenttia:

26. toukokuuta 2013 klo 18.23 , Blogger Teea kirjoitti...

Hurjan hauskaa reissua :)!!

 
26. toukokuuta 2013 klo 22.22 , Blogger Kea kirjoitti...

Hauskaa matkaa!

 
28. toukokuuta 2013 klo 7.00 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitti! :)

 
28. toukokuuta 2013 klo 7.01 , Blogger Inka kirjoitti...

Kiitos Kea! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu