Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jokin tässä sääkarmassa nyt mättää..

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Jokin tässä sääkarmassa nyt mättää..

Muistan joskus kolmisen vuotta sitten naureskelleeni, että mulla on tajuttoman hyvä reissukelikarma. Että oikeastaan ihan sama mihin meen, niin voin luottaa siihen että arska paistaa ja elämä on leppoisaa. No, sitä iloa ei kauaa kestänyt, sillä viime reissuilla on tuntunu, että koko reissukelikarma on kääntyny täysin päälaelleen, sillä viime reissuilla on ollu kyllä kehnot kelit. Oon kuitenkin päättänyt että se johtuu ainoastaan siitä että reissaan väärinä vuodenaikoina (loppusyksy, talvi ja alkukevät).

Kun tammikuussa varasin lennot Itävaltaan olin varma, että saan koko viikon nautiskella Keski-Euroopan kuuman toukokuun auringon alla. Mielikuvissani näin itseni jo vetelemässä mansikoita puistopiknikillä, lueskelemassa hömppäromaania rannalla ja kävelemässä pitkiä päiviä pitkin kuumaa kaupunkia. No, näin reissun lähestyessä oon hivenen skeptinen, että mikään näistä mielikuvista toteutuisi reissussa, tosin Oulussa saattas hyvinkin toteutua. Otetaanpä vähän vertailua.

Oulun sääennuste ens viikolle:


Ja sitten vertailun vuoksi sääenuste mun reissukohteisiin:


No, ei auta kuin panostaa pakkaamiseen ja toivoa sääennusteiden olevan väärässä. Joka tapauksessa alan olla tosi innoissani reissusta, viimein! :)

Tunnisteet:

12 kommenttia:

26. toukokuuta 2013 klo 8.24 , Blogger Ulla kirjoitti...

Mää kuulun koulukuntaan, joka on sitä mieltä, että sääennusteita ei kantsis kattoa juurikaan ennen reissua :) Yleensä reissua ei kuitenkaan sää pilaa, varsinkin jos päättää niin. Ja sit se, että ennusteet ei monesti kuitenkaan pidä paikkaansa :)

Tosin pakkaamisen suhteen se on ymmärrettävää. Jos en olisi tullut katsoneeksi Tarton sääennustetta (se johtu siitä et Hotels.com lähetti mailin ja siinä ne ennusteet pöllötti ensimmäisenä) niin olisin lähtenyt varmaan tyyliin talvitakilla ja keli oli sit lähellä kolmekymppiä. Eli ei mikään aukoton suunnitelma olla kattomatta niitä.

Mut ihanaa reissua, älä anna sään pilata! Kyllä sää voit mansikoita syödä ja kirjaa lukea, oon varma! =)

 
26. toukokuuta 2013 klo 10.39 , Blogger NooranElämää kirjoitti...

Hahah, mun fiilikset niin samat sun kanssa. Lähtö kohteeseen ensi viikolla ja sinne on luvattu paljon sadetta, kun taas Tampereella olisi hieman parempi sää. No, ehkä Budapestissä on silti kaikkea ihanaa ja ehkä se aurinkokin välillä paistaa. Ja parempi olis, että Suomen kesä ei ensi viikon jälkeen ole ohi :D

Loma on kuitenkin aina loma, että ihanaa päästä reissuun silti. <3

 
26. toukokuuta 2013 klo 13.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HeheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeLOL

Haluussin tehhä siun blogissaas historriaa, kirijoittamal pissimmän kommenttin
PS: Ulla oli kylä kova vastus

-Savonmuijjia

 
26. toukokuuta 2013 klo 17.10 , Blogger Inka kirjoitti...

Joo mää voisin päättää että sää ei pilaa tätä reissua! Ja oon vakaasti siinä uskossa että Keski-Euroopassa ei yksinkertaisesti voi olla kylmempää kuin täällä Oulussa, joten aurinko ja mansikat, täältä tullaan! :D

 
26. toukokuuta 2013 klo 17.11 , Blogger Inka kirjoitti...

Toivotaan että Suomen kesä ei jää ens viikkoon, vähän olis kamalaa. :(

Ihanaa reissua Budapestiin! :)

 
26. toukokuuta 2013 klo 17.11 , Blogger Inka kirjoitti...

Haha, nyt taisit onnistua! :D

Ps. Ihana murre!

 
28. toukokuuta 2013 klo 6.54 , Blogger Riikka kirjoitti...

Toivottavasti on säästä huolimatta ihana reissu :) Ja eihän ennusteet läheskään aina pidä paikkansa..

 
28. toukokuuta 2013 klo 7.00 , Blogger Inka kirjoitti...

Jep, toivotaan että ainakaan tämän reissun kohalla ei pidä! Toistaiseksi pitäs olla reissun lämpimin päivä ja mulla on päällä ne vaatteet, mitkä varasin reissun kylmimmille päiville. Eli toistaiseksi ei oo pitäny paikkansa, nyt nää loput päivät saa siis luvan olla helteisiä. :)

 
28. toukokuuta 2013 klo 8.08 , Blogger Tiina kirjoitti...

Veit sanat suustani! Itsekin olen yleensä saanut nauttia pääasiassa hyvistä reissukeleistä, mutta tämän vuoden säät eivät ole oikein suosineet matkalaista....ensin Pääsiäisen jälkeen Krakowassa sain ihailla räntäsadetta samalla kun Suomessa oli auringonpaistetta. Tallinnassa visiteeratessani ei sentään satanut samallalailla kuin Helsingissä, mutta oli ihan pilvisen harmaata.
Säästä huolimatta antoisaa reissua!

 
28. toukokuuta 2013 klo 19.16 , Blogger Inka kirjoitti...

Tää kevät on ollu kyllä aivan ihmeellinen, en piä minnään tämmösiä kelejä! Paitsi tietty Oulun varhainen kesä kelpaa. :)

Kiitti reissutoivotuksista, toistaiseksi ainakin kelitkin on olleet melko lupaavia.

 
30. toukokuuta 2013 klo 10.05 , Blogger Laura kirjoitti...

Mulla puolestaan on aina ollut aivan mielettömän huono tuuri reissusään osalta, mutta tänä keväänä tapahtui jotain ihmeellistä ja se muuttui! :D Tai no, ainakin hetkellisesti... Ajattelin ottaa äkkilähdön viikoksi Espanjaan, mutta päädyin jotenkin lähtemään Pohjois-Norjaan äitini luo - ja kappas vaan, Espanjassa oli kylmää, tuolla taas kunnon helle ja auringonottokelit! Muistan tän varmaan loppuikäni :D

MUTTA toivotaan että säätiedotus meni tällä kertaa harhaan lomakohteen osalta ja pääset nauttimaan lämmöstä ja auringosta! :)

 
30. toukokuuta 2013 klo 18.16 , Blogger Inka kirjoitti...

Vau, onnea tästä muutoksesta! Tuo kuulostaa kyllä ihan käsittämättömältä, että Pohjois-Norjassa on kuuma kun Espanjassa on kylmää, mutta pohjoisen tyttönä en voi muuta kuin olla iloinen, että näin on. Vielä kun itekin olisin tajunnu olla siellä pohjoisessa. :P Mutta tällä mennään!

Määki vielä odottelen että säätiedotus olis menny harhaan! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu