Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kesällä luvassa ainakin valaita, delfiinejä ja merileijonia!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 21. toukokuuta 2013

Kesällä luvassa ainakin valaita, delfiinejä ja merileijonia!


Viime jenkkireissulle varattiin yksi retki, ja se oli ikimuistoinen laivareissu Key Westistä snorklaamaan elävän korallin sekaan Altantille. Vaikka noiden retkien varaaminen kuulostaa jotenkin pakettimatkamaiselta, piti sellainen varata myös tulevalle reissulle. Snorklaus oli jo niin nähty, joten piti keksiä jotain muuta. Siinä ei kyllä kauaa nokka tuhissut, sillä bongattiin aivan mahtava laivareissu, missä pääsee tsuumailemaan parhaassa tapauksessa delfiinejä ja valaita!

Kahden ja puolen tunnin Whale & Dolphin watching -reissu tullee varmasti olemaan yks reissun sadoista kohokohdista, sillä kahden ja puolen tunnin matkan aikana meidän pitäs hyvällä tuurilla päästä näkemään sinivalaita, harmaavalaita ja miekkavalaita, mutta myös ehkä delfiinejä, pelikaaneja ja merileijonia. Eniten jännittää tietysti se merellä keikkuminen, että tuleeko kukaan merisairaaksi. Reissua varten pitää matkalaukkuun ostaa myös pitkähihainen, sillä katamaraanilla tulee kuulemma kylmä, enkä epäile yhtään. Ja jos käy niin kettanasti että ei nähdä yhtään noista edellä mainituista elikoista, niin ainakin paluumatkalla on tarjolla triple fudge brownieita, joten elämyksiä on siis varmasti luvassa.

Odotan reissua myös sen vuoksi, että laivan kippari (vai onko kippari sama asia kuin kapteeni?) on ainakin nettisivujen propagandatekstin perusteella hyvinkin innokas valaiden suojelija, joten voinemme luottaa siihen, että reissu sujuu kaikkien eettisten sääntöjen mukaan. Ei siis tartte potea huonoa omaatuntoa siitä, että lähdetään mukaan tsuumailemaan valaita.

Valaat, delfiinit ja muut merileijonat, kohta nähdään!

Kuvat Capt. Dave's Dolphin Safari -nettisivuilta

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

21. toukokuuta 2013 klo 20.19 , Blogger Jenna kirjoitti...

Oioi, vähän kuulostaa kivalle!! :)

 
21. toukokuuta 2013 klo 20.20 , Anonymous Nella / Kaukokaipuu kirjoitti...

Mahtista!

 
21. toukokuuta 2013 klo 22.36 , Blogger Rimma kirjoitti...

Oi! Toivottavasti ette voi yhtä pahoin, kuin itse voin valassafarilla Norjassa :D Mutta taatusti tulee ikimuistoinen reissu! Meillä se paatti meni tosi tosi lähelle niitä valaita, mikä ainakin minua otti päähän, koska valaat voivat stressaantua siitä. Höh. Hyvä siis, että teidän kapteeni on tosissaan asialle omistautunut! Oon kyllä kade (:

 
21. toukokuuta 2013 klo 22.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

I <3 you blog

Natasha from Poland

 
22. toukokuuta 2013 klo 8.58 , Blogger Inka kirjoitti...

Elä muuta sano, ootan tuota ko hullu puuroa! :)

 
22. toukokuuta 2013 klo 8.58 , Blogger Inka kirjoitti...

Jippii, niinpä!

 
22. toukokuuta 2013 klo 9.01 , Blogger Inka kirjoitti...

Auts, mua vähän kyllä pelottaa että alanko voimaan pahoin ko oon kuitenki niin nynny, että keho varmaan reagoi pelkotiloihin sitten sillä tavalla.. Mutta toivotaan ettei! Pitää toivoa että tuosta reissusta jää todella hyvä fiilis, mutta vaikutti tosiaan asiansa osaavalta kaverilta, joten jospa vastassa ei olis mitään ahistuneita valaita tai delfiinejä. :)

 
22. toukokuuta 2013 klo 9.01 , Blogger Inka kirjoitti...

Thanks! :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu