Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Keskiviikon linkkivinkki: apua USA Road Tripin suunnitteluun

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Keskiviikon linkkivinkki: apua USA Road Tripin suunnitteluun

Nyt täytyy vinkata teillekin eräästä mainiosta nettisivusta, jonka hienouden tajusin vasta tänään. Sain siitä vinkin jo joulukuussa, mutta nyt vasta reissun lähestyessä sain otettua itseäni niskasta kiinni ja tsekattua sivun. Ja onneksi tsekkasin, sillä se oli aivan loistava löytö, joka auttaa mun kaltaista suunnittelijahirmua jenkkireissun suunnittelussa huomattavasti.


Roadtrippers-sivu on siinä mielessä kätevä, että sinne voi listata oman reitin, ja sen jälkeen valita sitten, mitä paikkoja lähistöltä haluaa etsiä. Sivusto kaivaa kätevästi esiin esimerkiksi nähtävyydet, ravintolat tai luontokohteet halutun etäisyyden päästä. Tuo on superkätevä, sillä just niitä Cadillac Rancheja ja muita ei vaan voi kovin helposti netistä löytää, eli sivuston avulla saattaa löytää semmoisia paikkoja, mitä ei olis muuten edes tajunnut etsiä.

Tosiasiassa oon koittanu käyttää tuota hakua jo aikaisemmin, mutta koska en jaksanut kirjautua sivuille kuin vasta tänään, alkoi sivu herjata kirjautumista jokaisen reissuun lisätyn mutkan jälkeen, ja leikki jäi mun osalta kesken. Tänään sain rekisteröitymisen jälkeen ladattua koko reitin sivuille.

Huonohko juttu on se, että ohjelma kyllä hakee kuuliaisesti paikkoja vaikka kuinka, mutta omaan karttaan niitä voi tallentaa ainoastaan 25. Eli siitä ylimenevät paikat pitää sitten kirjoittaa itelle jonnekin ylös, sillä roadtrippersiin ne eivät tallennu. Veikkaan että lisää tallennuspaikkoja saisi ostamalla, mutta en usko että kovin moni siihen hommaan kehtaa ruveta.


Sen lisäksi, että sivusto vinkkaa paikoista, löytyy niistä myös ihan mukavasti infoa. Mulle tää oli ainakin näin ensikokeilulla melko hyödyllinen, sillä bongasin kymmenen mielenkiintoista paikkaa meidän reitin varrella, joista en todennäköisesti olisi koskaan kuullutkaan ilman tätä sivua.

Samalla kun reitti muuttuu, päivittyy matkan mailimäärät sivun vasempaan palkkiin. Siinä näkyy jopa, minkä verran polttoaine tulee tuolla reitillä maksamaan, mikä on ihan hyvä juttu, sillä se antaa osviittaa ainakin ensikertalaiselle.

Meikämimmi on siis taas aivan jenkkireissusuunnittelufiiliksissä eikä ihme, sillä reissukassa alkaa olla ko paremmalla puolen ja aamukammastakin päivät vähenee! Iiks!

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

15. toukokuuta 2013 klo 21.34 , Blogger Kea kirjoitti...

Hauska! täytyypä tsekkaa... :)

 
16. toukokuuta 2013 klo 16.30 , Blogger Inka kirjoitti...

Jes, toivottavasti löytyy sullekin uusia juttuja. :)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu