Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viimeinkin perillä Wienissä

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 28. toukokuuta 2013

Viimeinkin perillä Wienissä

Eilinen meni hurjaa vauhtia. Jännitin selvästi reissua ihan hillittömästi, sillä heräilin pitkin yötä - ekan kerran jo neljältä! Lopulta tsekkasin ajan aina parinkymmenen minuutin välein nähden samalla unia siitä, mitä ajattelin eilisen pitävän sisällään. Jännää, miten paljon sitä edelleen jännittää joitain matkoja, vaikka tässä on jonkin verran reissukokemusta jo kerätty!

Lentelin siis aamulla Finnairilla ensin Helsinkiin, ja olin ihan supermielissäni, kun mun onnistui jättää matkatavarat oneworldin huomaan jo Oulussa, eikä Helsingissä tarvinnu käydä mutkaa matkatavarahihnalla. Jotain hyötyä siis Finnairilla lentämisestä! Boarding Passeja ne ei voinu mulle Oulusta vielä antaa, mutta ei sen väliä.Helsingissä en oikeestaan ehtiny muuta ko puuhastella työjuttujen parissa. Oli taas vaihteeksi tosi virkistävää käydä toimistolla ja jutella työkavereiden kanssa, ja sain vielä rutkasti uusia matkavinkkejä jenkkireissua ajatellen, mikä oli tietysti vähintään mahtavaa!

Palasin Helsinki-Vantaalle jo muutamaa tuntia ennen mun koneenlähtöä, sillä kävin tsekkaamassa kentän uusimman loungen, ja tietty vetämässä navan täyteen mukavissa oloissa. Lounge oli aika makea ja eväät hyviä, mutta siitä lisää myöhemmin. Syöminkien keskellä meinas tulla jo kiire lentokentälle varsinkin, kun meinasin eka mennä väärälle portille, joka tietty sijaitsi aivan kentän toisessa päässä... Meikä rules.

AirBerlinin lennot meni mainiosti, suurimman osan aikaa nukkuessa. Helsinki-Berliini välillä nukuin onneni ohitse ja jäin ilman sapuskaa (sai valita joko sipsipussin tai twixin, ehkä ihan hyvä että nukuin, sillä unet maistui taatusti paremmilta kuin tuo "ruoka"). Parin tunnin vaihto karmealla Tegelillä sujui nopsaan, ja olin taas taju pois koko viimeisen lennon ajan, sapuskaa lukuunottamatta. Tällä kertaa tarjolla oli onneksi jotain vähän ravitsevampaa.Tänne Wienin hostellille pääsin lopulta varttia vaille 12, joten siinä vaiheessa alkoi olla takki jo aika tyhjä. Siinä vaiheessa respa oli jo suljettu, eikä mun myöhästymisestä kertovasta puhelusta huolimatta paikalla näkyny yhtään ketään, joten meinas olla jo hätä housussa, että tässä hostellin eteisen käytävälläkö mää joudun nukkumaan. Mutta onneksi respatyyppi saapui lopulta, ja pääsin nukkumaan. Arvaatte varmaan että uni maistui!

Tai no, takana on kieltämättä ehkä kehnoin hostelliyö ikinä, ja heräsinkin tuntia ennen kellon soittoa. Aattelin käyttää sen ajan ja mennä ihmettelemään uutta rempattua Westbahnhofia ja kävellä Meidlingin asemalle, mistä mulla lähtee parin tunnin päästä juna Graziin. Tosin matkaa asemalle ei oo ko reilut pari kilsaa, mutta voisin mennä vähän maisemareittiä, niin kasvais vähän Wienin näkemisen nälkä!

Tajusin muuten että tää reissuhan on vähän kuin minireili, eli sain vielä yhen reilin ennen ku täytän 26 vuotta. Tosin en reissaa reilikortilla, mutta kai näitä Keski-Euroopan junareissuja voi silti reilaamiseksi kutsua?

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu