Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Muumimania!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

lauantai 30. tammikuuta 2010

Muumimania!

Ajattelin vähän näyttää teille meijän Helsingin kotia näin lauantai-illan kunniaksi. Mun ihastus muumeihin näkyy täällä paljon enemmän ku meidän Oulun-kodissa, ehkä en jaksanu enää peitellä.

Kynttilöitä on poltettu todella ahkerasti.

Meillä on siis 30 neliön pikkuruinen yksiö Kumpulassa, mikä on kyllä todella kivaa aluetta. Täällä vois aivan hyvin unohtaa, että edes on Helsingissä, siitä pitää huolen nuo ihana puutalot ja lumiset puut metsässä, jotka sijaitsee aivan tuossa vieressä.

Idyllisestä sijainnista huolimatta toisella puolella on iso tie, josta kulkee onnikoita keskustaan noin viiden minsan välein. Eli julkisistakaan ei tarvi tinkiä, vaikka alue muistuttaaki enemmän Yli-Iitä ku Helsinkiä. Ulkokuvia saatte odottaa vielä tovin, sillä en oo kauheesti innostunu lähteen kuvaileen tuonne lumisateeseen.

Myös buddha pääsi messiin Helsinkiin

Ja tosiaan syy sille, miks meidän pitää polttaa niin paljon kynttilöitä on se, että täällä on niin sairaan kylmä! Ikkunat ja ovi vuotaa, ja lisäksi tosiaan Hoasia ei taida paljo kiinnostaa, että me palellaan täällä. Joten poltetaan siis kynttiöitä ja vietetään kaikki maholliset hetket peiton alla niin ei palele niin paljoa. Että kevättä odotellessa!

Upouudet Hemulilakanat!

Saatiin tosiaan tämä kämppä mun vanhan kaverin Jaanan kautta, joka on kevään vaihossa. Kaikki huonekalut on sen, eikä meijän tarvinnu muutenkaan tuoda kovin paljoa kamaa tänne.

Muumilaakson karttajuliste


Toisten muumilakanoiden tyynyliina kuivamassa!

Meillä on tosiaan käytössä pyykkitupa (uusia kokemuksia), ja toistaiseksi pyykkivuoroja on ollu kerran viikossa. Siinä ko sitte pesee viikon aikana likaantuneet vaatteet + lakanat, ei paljo tilaa kuivaamiseen jää. Onneksi avuksi tulee katonrajassa sijaitsevat vesiputket!

Ja Jaana jätti myös lukemista tänne! Matkaoppaiden lisäksi mielenkiintoista luettavaa tarjoutui Muumi-kirjan muodossa. Jee!

Kivaa viikonloppua!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu