Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Miss Do Good

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Miss Do Good


Meikä on tännää herkutellu meleko hyvällä omallatunnolla! Ei sillä, että esim karsan syöminen ihan hirveitä tunnontuskia tuottais, mutta se että voi olla varma että kun luonto kiittää tuo se aina kivan mielen - varsinki jos tuhoaa maapalloa lentämällä yhtä paljon ko minä.

Tänään oon nauttinu narsisseista ja vedelly viimeisiä Beirutin tuliaispähkinöitä. Sen lisäksi kaivoin New Yorkin Whole Foodsista aikoinaan ostetut jääteepullot (liian siistejä roskiin!) esille ja laitoin sinne maitoa. Siksi, että harrastettiin maakuntamatkailua ja haettiin Haukiputaalla sijaitsevalta Oravan luomutilalta viisi litraa luomuraakamaitoa.

Sen lisäksi ostin ihanaa luomujogurttia ja nautiskelin sitä hedelmien ja siementen kans. Käytin sitä myös hapatteena ja laitoin luomujogurtin ja luomuraakamaidon hapattumaan yöksi. Aamulla pitäis olla superluomujogurttia, ja mikä parasta, aivan ite tehtyä!

Tämä on yksi tapa pyytää anteeksi maapallolta tuota ainaista reissaamista.


Ihana luomujogurtti

1l luomuraakamaitoa
1dl luomujogurttia

Lämmitä maito kattilassa 30 asteiseksi. Laita jogurtti astian pohjalle ja kaada maito sen päälle. Sekoita hyvin. Laita kansi päälle ja laita astia lämpimään paikkaan noin 10-12 tunniksi. Älä koske jogurttiin tänä aikana. Laita jogurtti jääkaappiin muutamaksi tunniksi ja nauti ihanasta itse tehdystä luomujogurtista. Mausta tarpeen mukaan esimerkiksi mansikoilla tai puolukoilla. 

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

7. huhtikuuta 2011 klo 0.09 , Blogger the fabulous life of terhi kirjoitti...

oho, jännä että kirjotit tuosta luomutilasta ku mulla on viimeaikoina ihan mielettömästi tehny mieli nimenomaan tuommosta LEHEMÄSTÄ TULLUTTA OIKEAA MAITUA! voi ku oisin tajunnu johdatella keskustelua vierailullani enemmän lehmä-aiheisiin ni oltais voitu tästäki porista!

myykö nuo pikkumääriä maitoa vai vaan hulluna? luin vasta jostaki jutusta, että periaatteessa maidon myynti tiloilta suoraan ei kannata, ku tilat "saa" myydä periaatteessa vaan noin 7 litraa maitoa päivässä. (jos oikeen muistelen, tais tosin olla joku vuosiannos suhteutettuna, en jaksa nyt muistaa)

olikohan mulla muuta kommentoitavaa... nii, minäki yritin tehdä jenniferin kans pariisissa ite jogurttia! se meni päin helevettiä, ja vielä päivienki päästä se oletettu viili oli pelekkää maitovelliä. viemärin suuhun lirisi se tuotos..

noh. ehkä voi joskus kokkeilla uudelleen ko henkiset epäonnistumisen haavat umpeutuu...

 
7. huhtikuuta 2011 klo 6.10 , Blogger Inka kirjoitti...

Joo eipä meikälläkään tuo onnistunu, Karim teki sitte seuraavana päivänä ja sillä onnistu, en pijä minnää.

Mut joo nythän tuo maidon kauppaaminen on ollu uutisissa, mutta ainaki nuo oli maanantaina myyny jo melkeen 50 litraa ko käytiin. Ostettiin siis viis litraa, eli saa niin vähän tai paljon ko haluaa. Ens kerralla sitte ehkä enemmän.

 
19. huhtikuuta 2011 klo 21.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljonko maksoi maitolitra?

 
19. huhtikuuta 2011 klo 21.37 , Blogger Inka kirjoitti...

Euron makso litra! Eli aika paljo halavempaa ko luomumaito kaupasa. Oma ämpäri mukkaan ja maidonhakkuun!

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu