Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ongelmia paratiisissa

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

tiistai 17. toukokuuta 2011

Ongelmia paratiisissa

Kuva we heart it

Road trip lähestyy, mutta ei läheskään ongelmitta. Ensin piti perua kaikista hostelleista majoitukset yhden henkilön osalta, kun kyseinen kaveri päättikin, että ei lähde reissuun. Sen piti olla ihan piece of cake, mutta toisin kävi. Reissun aikana vieraillaan New Yorkissa kahdesti, ja ensimmäiseksi vierailuksi oltiin varattu Hostel 104, ja toiseksi, koko reissun viimeisksi öiksi Hostelling International.

Vähän aikaa sitten Hostel 104 ilmoitti iloisesti sähköpostin välityksellä, että kyseinen pulju on suljettu, ja kovien pahoittelujen saattelemana toivottelivat mukavaa kesää. Siinä sitten oli mukava alkaa pienoisessa paniikissa etsiä tilalle ihan mitä tahansa paikkaa, jossa olisi tilaa. Eilen illalla sitten laskeskeltiin ja kateltiin ja huomattiin, että hostellit on törkykalliita, ja edullisin vaihtoehto oli hotelli, uskokaa tai älkää. No, varattiin siis puolen korttelin päässä Times Squarelta sijaitseva Hotel Carter, mikä maksoi 30 euroa yöltä henkeä kohden. Toivon kovasti, että edes lakanat olis puhtaat. Melulle on aivan sama, sillä siinä vaiheessa matkaa nukkuis varmasti vaikka diskossa.

Kun oltiin saatu ensimmäinen ongelma ratkaistua, toinen nosti rumaa päätään. Maailmanlaajuisesti luotettavaksi hostelliketjuksi kehuttu Hostelling International, se hostelli jonka piti olla satavarma valinta, ilmoitti poistaneensa kaksi henkilöä meidän varauksesta. Kun sitten muutaman päivän kuluttua ilmoitin, että ei, tarkoitus oli poistaa vain yksi, sain maailman parhaan vastauksen. Että ei ole tilaa kuin viidelle. Että niin.

Lähetin sinne mailia, että josko yks vois nukkua vaikka lattialla, vaikka ylpeys ei olisi kestänyt. Katotaan mitä vastaa, mutta pienesti toivon, ettei se olisi sallittua että voisin perua koko varauksen. Siinäpä menettäisivät yli 500 dollarin tulot. Mutta en tiiä jaksaisiko alkaa siihan hostellinhakurumbaan taas. No, kohta se nähdään.


Ja hyviäkin uutisia! Ostettiin just lennot Beirutiin elokuulle!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu