Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huijattu, mutta onnellinen.

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Huijattu, mutta onnellinen.

Minä pönöttämäsä keskellä tietä
Että usko, mitä tapahtui! Menin ihan viattomasti työasioissa Ryanairin sivuille, ihan läpällä klikkasin katselemaan tarjouslentoja, vielä enemmän läpällä aloin kattoon, saako niitä oikeesti niin halvalla heitellen päivämääriä ja lentokenttiä. Sitten hetkeä myöhemmin tajusin just ostaneeni lennot. Ja tämä on se paras kohta, Lontooseen. En ehkä kestä ittiäni, olisko niitä muitakin kaupunkeja maailmassa ko Lontoo?! Ei vissiin meikälle. No, oonki käyny siellä tälle vuodelle VASTA KERRAN! Ja tästä päivästä oon muuten aika katkera ko en voi olla siellä seuraamassa häähumua, nyyh.

Mutta niin asiaan. En oo pitkään aikaan ostanu ryanairilta lentoja, ja oonki pääasiassa vaan menny rikkaitten lennoilla eli kaikilla muilla yhtiöillä. Vuosiin en oo myöskään nukkunu lentokentällä saati metsästäny halvimpia mahdollisia hostelleja. No, nyt se kaikki ihanuus on taas edessä ja voin tuntea itseni todelliseksi travellaajaksi. Paitsi että Ryggen kenttä on kuulemma tosi pieni ja turvallinen, joten ei tartte ees pelätä, mutta ajattelen olevani ainakin semitodellinen travellaaja.

Karim nukkumassa Hyde Parkissa
 Lennothan on siis varattu Karimin viimeiselle koulupäivälle (toivottavasti niitä tunteja ei oo) 3.6. jolloin aamukymmeneltä meijän kone lähtee Tampereelta. Lennetään Osloon, josta jatkolento Gatwickille. Sitte paluumatka tiistaina 7.6. Osloon, siellä yö Ryggessä ja aamutuimaan Tampereelle. Oulu-Tampere-Oulu-välit tulee luonnollisesti maksamaan mansikoita, mutta katotaan nyt miten tämä hoidetaan. Tarkoitus on siis tehä taas minibudjettireissu ennen kesän suurinta matkaa. (Ja tosiaanki ennen, tullaan keskiviikkona ja seuraavana maanantaina starttaa roadtrip!)

Mutta mutta, ystävämme Ryanair oli taas keksiny uusia keinoja saaha lisää rahaa köyhiltä reppumatkaajilta, ja tällä kertaa kyseessä oli todellisuudessa maksamisesta väärällä kortilla veloitettava lisämaksu, joka oli naamioitu lähtö- ja saapumismaksuksi. JA mikä hinta! 6 euroa per lärvi per maksu! En kestä. Lennot makso Tre-Oslo-välille 24 euroa ja rapiat päälle, siihen sitte kaveriksi vielä toiset 24 ihan tyhjänpäiväisiä maksuja. Melkein teki mieli jättää koko homma muille mutta koska olin jo haaveillu alkukesän Hyde Parkin päiväunista, en sitte kehannu millään.

Meikä putsaamassa Karimin kuolaa huivista nukkumisen jälkeen
 Eli tässä sitä sitten ollaan, putipuhtaaksi ryöstettynä, lisämaksut maksettuna ja lennot taskussa. Jotenkin huijattu olo, maksoinhan sentään noista menopaluulipuista kahelta hengeltä satasen. Viimeksi ko tehtiin Karimin kans sama keikka liput ei maksanu ko 16 euroa yhteensä. No, niin ne ajat muuttuu.

Harkitsin myös kovasti sen mastercard prepaidin hankkimista, kympin vuosimaksulla näköjään sais mutta en tiijä kehtaanko hankkia ihan vaan muutaman euron lentojen ostamista varten. Ehkä pitää laittaa harkintaan, sillä nytki olisin säästäny melkein 40 euroa. Onko kellään kokemuksia tästä? Tai Ryggestä?

Turistit pikkusen mielissään Piccadillyssä
Ja loppuun terkkuja vielä iskälle. Ei, mikään ei ole riittävästi.

Kuvituksena fiiliksiä meijän viime reissusta Lontooseen elokuulta 2009.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

29. huhtikuuta 2011 klo 15.21 , Blogger Ulla kirjoitti...

Hihihi, hyvä Inka!!! ihania kuvia, way to go! Ihan parasta oli tuo kommentti iskälle xD Kuulostaa tutulta ;)

 
29. huhtikuuta 2011 klo 18.02 , Blogger Inka kirjoitti...

Heh, joo jotenki alkaa tuntua että pitää olla nykyään aina kauhiat selitykset jos ostaa lentoja. Mutta se ei haittaa niin kauan ko se ei häiritse lentojen ostamista. Eli siis hyvä että muutki on ahneita. :D

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu