Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ihana, ihana Nallikari

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 28. huhtikuuta 2011

Ihana, ihana Nallikari

Aina silloin tällöin kun saan jonkun houkuteltua mun kanssa kävelylle Nallikariin, on ilon päivä. Nyt näitä on ollut kaksi melkein peräkkäin, maanantaina Tiina ja tänään Salla. Nallikari on yks Oulun parhaita paikkoja, ja varsinkin näin keväästä siellä on kiva käydä kun saa olla rauhassa - varsinkin aamutuimaan.

Reilun viiden kilsan kävelylenkki aamulla ainaki herättää, ja voin kertoa että nuita maisemia kelepaa ihailla. Ja nauratti nuo jäät, keskustassa sitä on semmosessa luulossa että eipä lunta saatika jäätä tästä kaupungista enää löydy, niinpä niin. Ehkä sitte vapun jälkeen.

Tunnisteet:

2 kommenttia:

29. huhtikuuta 2011 klo 17.17 , Blogger Laura kirjoitti...

Mepä taijettiinki sitte kävellä vastakkain sinä aamuna. Olin Lotan ja iskän kans lenkillä ja kattoin että ihan ku Inka ja Tiina ois tullu vastaan...:D

 
29. huhtikuuta 2011 klo 17.58 , Blogger Inka kirjoitti...

Aijaa! No harmi ko meikäläinen on sen verran sokiana vissiin ollu liikenteessä etten huomannu. :( Ehkä sitte ens kerralla!

Ps. Toivottavasti oot löytäny Tuirasta sen ulkokuntosalin, kävin sielä ekaa kertaa maanantaina Nallikarista tullessa ja totesin että on ehkä maailman paras kuntosali. :D

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu