Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pokkaali

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

torstai 9. kesäkuuta 2011

Pokkaali


En usko tätä, meikäläinen sai pokkaalin! Siis minä, joka ei oo ikinä päässy etes haistamaan pokkaalia, sai nyt sitte tämmösen virtuaalisen version. Ja olkoonki tää mun vihreä mariskooli joka on täynnä pistaasipähkinöitä ja kuvattu kukkapöydällä, niin ei se vähennä sen arvoa ollenkaan. Laura tämän mulle antoi, ja sannoinko jo että oon mielissään? Tais se tulla ilimi.

Mutta tällä pokkaalilla on myös idea. Ja se idea on että nyt teijän pittää kysyä kysymyksiä! En oo ihan varma mitä koskien, mutta varmaan tätä blogia joten antaa tulla! Ainaki kaikki te mun yheksän lukijaa, kai nyt jokkainen teistä yhen kysymyksen keksii? Kysykää, saatan jopa vastatakki!

Ja tämä pitäs kans heittää etteenpäin, mutta koska Ulla ja Laura, jotka kirjoittaa maailman parhaita blogeja on tämän jo saanu, nii en oikeen tiijä kenelle sen heittäisin. Joten heitän nyt ilimaan, katotaan jos joku ottaa kiinni.

Ei muuta ko että kysykää!

3 kommenttia:

10. kesäkuuta 2011 klo 3.39 , Blogger Ulla kirjoitti...

Kiitos Inka! *punastun*

Meinasin kysyä, että monessako maassa oot käyny, mutta hoksasinkin sitten että lista löytyi tuolta ja oli kyllä vaikuttava! Kysyn sitten, että mikä on sun toivetyöpaikka? Ja toinen kyssäri, mistä bongaat halvimmat lennot?

 
10. kesäkuuta 2011 klo 5.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana näitä sun juttuja on aina vaan lukea :)
Kysymykseksi keksin sellasen että mitkä 5 tavaraa sulla on aina mukana reissussa? Ei tarvii listata passia ja rahoja, mut noin niinku henk.kohtasia must have juttuja :)

 
10. kesäkuuta 2011 klo 15.15 , Blogger Laura kirjoitti...

Kun sää reissaat nuin paljon, niin sehän viepi rahhaa niin mietin vaan että ootko hirveen säästäväinen ihminen? Parhaat säästövinkit? :D Koska mulla ei tunnu millään jäävän mitään säästöön että ikinä pääsisin mihinkään...:/ :P Ja hei semmosta kysyisin, että paras matkakumppani? Oot matkustellu niin erilaisissa seurueissa että jotain kokemusta varmaan matkakumppanuudestakin...:)

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu