Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uus lentoyhtiö Ouluun! ...tai siis Suomeen!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Uus lentoyhtiö Ouluun! ...tai siis Suomeen!

Kuva: Flybe
Onko joku teistä joskus kuullu semmosesta Suomalaisesta lentoyhtiöstä ko Finncomm Airilines? Mää oon tainnu pari kertaa jopa lentää semmosella. No eniveis, kohta sitä ei enää oo. Kaikki jotka on tiiraillu hesarin etusivua viime päivinä varmasti tämän jo tietää, mutta aattelin vielä infota täällä jos joltakulta on se menny ohitse.

Eli Finncomm Airlinesta tulee Flybe, tämä johtuu siitä että Flybe-niminen lentoyhtiö ja Finnair on yhessä ostaneet Finncommin. Tämä tarkoittaa meikäläiselle niinkin onnellista asiaa, että marraskuun 14.päivästä lähtien mulla (ja kaikilla muillakin oululaisilla) on mahdollisuus lentää niinkin halvalla ku 49 eurolla Oulusta SUORA LENTO Tallinnaan! Vuhuu. Ja ehkä siellä Tallinnassa ei niin miljoonaa kertaa kehtaa reissata, mutta sieltähän pääsee sitte taas melekosen edullisesti muualle maailmaan. Eli tässä taas yksi mahtava ja edullinen matkustusmahdollisuus  meille oululaisille, jee!

Niinja sitte jos joku muualtaki ko oulusta lukkee tätä nii sanonpa että ko. yhtiö lentää Tallinnaan myös Vaasasta ja Turusta, ja Helsingistäki oli aikamoinen kasa halpoja lentoja uusiin kohteisiin. Että jippijaijee ja taivaalle!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu