Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ach du heiliger Bimbam!

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 3. lokakuuta 2011

Ach du heiliger Bimbam!


Kävin Saksassa ja siellä näytti kutakuinkin tuolta. En kierrellyt mitään suurkaupunkeja, vaan vietin päiväni ja yöni lähinnä pikkuisissa kyläpahaissa ja semisuurissa kaupungeissa, mistä poikkeuksena oli Dresden. Haha, saattaa kuulostaa hassulta kun kirjoitan sillain ku olisin ollu matkalla pitkään ja nähny monta paikkaa, vaikka todellisuudessa reissu kesti neljä päivää joista yks vietettiin junassa ja lentokoneessa. No, kyseessä ei ehkä ollu mikään valtavan pitkä reissu, mutta paikkoja tuli ainakin nähtyä.

Lennot mulla oli Lufthansalla (ei mitenkään erikoisen hyvä lentoyhtiö mun mielestä) Frankfurtiin, mistä suhautettiin heti kaakkoon kohti Würtzburgin pikkukaupunkia. Siellä yö ja seuraavana päivänä viinirinteille ja kierreltiin ympäriinsä frankkialueella. Reissun loppupuolella paineltiin Dresdeniin, ja siinäpä oliki kaunis kaupunki!

Kyseessä oli tosiaan työreissu, minkä aikana mulla oli vapaa-aikaa noin kaksi ja puoli tuntia, päivät oli pitkiä, joskaan ei mitenkään erityisen raskaita. Päällimmäisenä jäi mieleen nuo kaikki upeat talot ja niiden yksityiskohdat, supersuosikkina tuo eläinaiheinen liikennemerkki. :)

Laitan kuvia ja tarkempaa kertomusta viinirinteiltä (pääsin viimein käveleen siellä missä viinirypäleet kasvaa!!!) kunhan tiiän, mitkä kuvat menee eteenpäin ja mitkä voin julkaista täällä. Siihen kyllä menee aikamoinen tovi.

Tunnisteet:

1 kommenttia:

3. lokakuuta 2011 klo 21.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jaaha, Lufthansa oli vielä 15 vuotta sitte tosi hyvä. Halpalentoyhtiöt kehittyy, vanhat menehtyy?

 

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu