Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pientä puuhastelua pimeille illoille

archie gone lebanon

Reissuelämää ja vähän muutaki!

maanantai 28. marraskuuta 2011

Pientä puuhastelua pimeille illoille


Marraskuun alussa saapui postista ylläoleva satsi. Innostuin sitten vähän tilailemaan valokuvia. Kaikki sai alkunsa, kun keväällä 2010 istuskelin Karimin mummolassa valtava vanha valokuva-albumi sylissäni täynnä mustavalkoisia perhekuvia. Mietin, että onhan näitä kuvia paljo kivempi kattoa ihan näin oikeasta albumista, ja harvoinpa sitä tulee mentyä tsekkailemaan niitä tietokoneella olevia kuvakansioita.

Vannoutuneena käsityöläisenä en harkinnutkaan tilaavani mitään ifolorkirja-tyyppisiä valmiita kuvakirjoja, vaan kyseessä piti nimenomaan olla semmoinen leikkaa, liimaa ja lisää tekstit-henkinen askartelualbumi. Ja niinhän mää sitten tilasin niitä kuvia. Ei siinä menny ku puolitoista vuotta, että saatiin katottua kuvia alkaen vuodesta 2008 ja valkattua sieltä parhaat (vaikka jäikin monta helmeä teettämättä, kun jossain vaiheessa puutu ja valitsin kuvat melko summassa) ja teetettyä ne. Yhteensä vajaat 1500 kuvaa. Onpahan näpertelyä.Jenkkireissun kuvat laitoin ensimmäisenä, sillä Karim halusi esitellä niitä synttäreillä joten ne piti saada sitä ennen liimattua. Yhen kansion liimaamiseen kului viis liimapuikkoa, eli kuviakin meni aika monta. Tuo kuvatekstien keksiminen osoittautui meleko hankalaksi, sillä joka kuvaan ei saa kuvatekstiä joten pittää yrittää säveltää jotain, mikä käy kaikkiin sivun kuviin, ja sen takia osa on aika huonoja. Mutta menkööt, omaan käyttöönhän tämä tulee joten ei haittaa vaikka näyttäiski vähän ite tehyltä. :)

Nyt pitäis käyä ostamassa lisää albumeja, sillä vaihtoajan ja jenkkireissun jälkeisen ajan kuvat on vielä ilman kansiota. Ens viikon jälkeen reenit käy melko vähiin, joten joulutauon aikana iltasin ehtii varmasti näperrellä liimapuikkojen ja paperileikkurin kanssa. Ja muistella noita reissuja.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Antaa tulla!

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu